Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Praga - Karlovy Vary 15 - 19 septembrie 2016

<< < (4/8) > >>

admin:
O prezentare blitz a Pragai...Foarte frumoase imaginile:

! No longer available

Gabi sb:
Gigi, ar fi mai bine s? avem korune?

Gabi sb:
Nu ne putem descurca în euro?

admin:
Nu se poate in euro. Moneda este koroana ceha. Doar localurile turistice incaseaza si euro dar la un schimb total dezavantajos. Poti sa iei coroane cu tine daca ai posibilitatea unui curs bun.

admin:
Gata! Mi-am inchis problemele, bagaje sunt facute, am luat si ceva voie buna cu mine - restul aduceti voi  :) Am facut si refacut programul de vreo 4 ori, am vrut sa ajung la ceva super-echilibrat...Ramane de vazut daca am reusit.  ::) Sper doar ca vremea sa tina cu noi, vad ceva averse, poate totusi stropii ne vor ocolii...

Eu plec maine la amiaza spre Bucuresti, ca de obicei voi fi cu o zi inainte de plecare sa ma asigur ca o sa ajung la timp in aeroport. Ne vedem acolo, ca de obicei la Cafeneaua Lavazza. Suntem un grup mic, majoritatea va cunosteti intre voi, sunteti "vechi" asa ca vom fi ca intr-o gasca...Abia astept! Praga este unul dintre orasele mele favorite, alaturi de Porto, Edinburgh si Barcelona, nu am mai fost de 2 ani, asa ca o sa fie placuta revederea!

Nu va chinuiti cu prea multe bagaje, suntem acolo doar 4 zile, nu aveti nevoie de nu stiu ce la voi...Este spre usurinta voastra. La cumparaturi sa nu va prea ganditi, in afara de ceva amintiri sa stiti ca Praga este destul de scumpa la capitolul shopping.

Pe curand!  *|* :dance: :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă