Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Praga - Karlovy Vary 15 - 19 septembrie 2016
admin:
Se zboara cu Tarom.
Misona:
Buna ziua
Doresc sa cedez locul in excursia de la Praga din perioada 19-23 septembrie, achitat integral 375 euro.
Cine este interesat, am rugamintea sa imi scrie pe simona.capraru@gmail.com
Multumesc!
admin:
M-am ferit pana acum sa deschid topic separat pentru fiecare grup de Praga. Acum insa nu mai au cum sa apara confuzii, astfel incat am deschis topic de informari si detalii si pentru Praga II: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2331.0.html
Deci pe acest topic nu o sa mai apara detalii legate de cel de-al doilea grup de Praga (19 - 23 septembrie). Doar informatii referitoare la primul (15 - 19 septembrie).
M-am intors de 2 ore din Lisabona, acolo unde s-au incheiat vacantele noastre lusitane...Toata atentia mea este acum focusata pe Praga, asa ca incepand de astazi o sa fiu pe aici pe topic, postand informatii, facand recomandari... Programul de zbor este cunoscut acum, sper sa nu mai apara nici o modificare la compania aeriana, asa ca o sa adaptez programul de vizitare functie de sosire si plecare.
Deocamdata va spun, bine v-am gasit si va transmit dorinta mea: UN GRUP SUPER! Am avut anul acesta cateva exceptionale, de ce n-ar fi si acesta? ::) :)
admin:
Mesajul principal este acum completat, il puteti lista si avea cu voi.
Referitor la vreme, acum este f.cald la Praga, dar cand ajungem noi se raceste pana la 22 de grade. Perfect daca nu ar ploua....Prognoza este cu ceva nori si stropeala, luati-va deci cu voi haine de ploaie si umbrele...Nu ne putem baza doar pe norocul Singles Camp... :)
admin:
Ok...Let start!
Moneda in Cehia Czech este koruna, abreviata K?, international CZK. Cursul de schimb este: 100 CZK = 4 EUR/5 USD. Oficial si la zi 1 EUR = 27 CZK.
Unde schimbam, de ce trebuie sa avem grija. Exista peste tot in zona centrala birouri de schimb valutar si banci care efectueaza aceasta operatiune, dar atentie la comision si la un amanunt important: cursul afisat este cel pt schimbul a 100 EUR, daca schimbati mai putin, cursul este total altul...O pacaleala mare a caselor de schimb din Praga.
E bine deci sa schimbam la banca, nu la birouri de schimb valutar sau sa folosim cardul de retragere numerar, care face automat conversia. Asta pentru restaurante, pt cumparaturi.
Pentru obiective si transport va propun altceva: sa achizitionam, fiecare, cate un Praga Card pt 2 zile, care acopera transportul public, transferul la aeroport, sightseeing tour, croaziera pe Valtava, intrari la obiective turistice, discount-uri etc...
Se face o mare economie de bani si de asemenea se evita o multime de cumparari care se fac in coroane. Costa 48 EUR pt 2 zile. Il putem cumpara direct din aeroport. Putem inclusiv sa inlocuim taxi pana la hotel cu transportul cu autobuzul express din aeroport si legatura cu metroul pana exact langa hotel.
https://www.praguecard.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=106&lang=en
Servcii incluse:
FREE PUBLIC TRANSPORT, FREE AIRPORT EXPRESS, FREE BUS TOUR, FREE RIVER CRUISE
FREE PRAGUE CASTLE, FREE JEWISH MUSEUM, FREE OLD TOWN HALL, FREE 50 ATTRACTIONS
UP TO 50% DISCOUNTS ON OTHER ATTRACTIONS, TOURS, CRUISES, SHOWS, CONCERTS, RESTAURANTS...
Daca luam acest card o sa ne miscam usor si o sa putem vedea destul de multe lucruri in cele 2 zile, lasand ultima zi, cea de-a patra, pentru plimbare prin Visehrad...
Karlovy Vary o sa-l facem cu microbuzul inchiriat asa ca este rezolvata partea de transfer la obiective....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă