Arhiva > Concurs de fotografie

Fotografia lunii ianuarie / februarie 2016

<< < (2/10) > >>

wonderland:

--- Citat din: krondia din Sâmbătă, 06 Februarie 2016, 22:58 ---Este cumva cineva care ar dori să transmită fotografii dar nu știe să le posteze pe forum?

--- Terminare citat ---

Da, chiar inaintea postarii tale, inteleapta. Desi a gasit o modalitate. De unde concluzia ca cine vrea cu adevarat, gaseste solutii.  :thumbup: (inclusiv solutia de a cere ajutor  >:D)

Aici e topicul cu tutorialul pentru postat imagini: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html
( a doua metoda e recomandata)

--- Citat din: krondia din Sâmbătă, 06 Februarie 2016, 22:58 ---Referitor la reguli, sunt acceptate fotografiile de grup de la distanță? Eu am postat o asemenea fotografie pe topicul de feedback.

--- Terminare citat ---

Eu nici n-am reusit sa-mi dau seama care e fotografia de grup la distanta deci...cred ca e acceptata. ;D (e una printre Lole?)
S-au mai postat fotografii, din spate, cu sirul de oameni urcand sau coborand pe poteca.... important e sa nu fie usor de identificat.

Oricum eu am inteles asa: cei care vor sa intre in concurs cu poze, posteaza pana pe 16 ale lunii, iar de votat se voteaza de pe 17 - in ultima zi din luna? Asa e, admin?

(chestia cu Foto 1, Foto 2, o propusesem doar pentru situatia in care acelasi user posteaza mai multe fotografii. Dar cred ca e o ideea buna sa se numeroteze oricum. Astfel cel care posteaza va avea grija sa-si dea numarul corespunzator)

Pentru ca initiativa si curajul înțeleptei merită răsplătite... hai sa dam vizibilitatea cuvenita primei fotografii din concurs.  :thumbup:

inteleapta, Pași în zăpadă 2016, Foto 1

krondia:

Propunerea mea pentru calendar - fotografie din cadrul acțiunii Pași în zăpadă - Cindrel, ianuarie 2016

mihaif:
Buna seara,
Propunerea mea pentru luna ianuarie:

mihaif:
Imi pare rau dar nu am stiut sa o atasez la o dimensiune mai mare, insa se poate vizualiza doar cu un click.
Mai mult am uitat sa spun ca este vorba de Statiunea de schi Kapaonik, Serbia.

krondia:
mihaif, Ski la Kopaonik, ianuarie 2016

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă