Arhiva > Concurs de fotografie
Cum se desfasoara concursul de fotografii, regulamentul si care sunt premiile
EmBo:
Dan_I, inteleg ca esti nerabdator sa inceapa votarea, dar avem prea putine poze in concurs. In cele doua luni care sunt vizate in actuala editie a concursului (septembrie si octombrie) s-au organizat 11 actiuni la care au participat circa 220 membri SCT, iar pana aacum sunt doar 10 concurenti, prea putini pentru a inchide perioada de postare. Mai asteptam, mai indemnam, mai indrumam, mai facem putina publicitate concursului, in asa fel incat sa reusim ca aceasta editie sa fie una competitiva.
Poate mai pui si tu 2 poze (ai dreptul de a participa cu 4 imagini), poate mai mobilizezi si tu pe cativa dintre cei cu care ai fost in excursii sa participe, ce zici? Da-ne o mana de ajutor ca sa avem o cat mai mare participare. Asta ar trebui de fapt sa faca cat mai multi dintre membrii SCT, ca, in afara de stricta participare la actiunile turistice, sa iasa din starea de privitor pasiv si sa devina adevarati membri activi, cu postari pe forum, prin impartasirea impresiilor, cu participari la concursuri, contribuind la constituirea SCT ca o comunitate puternica de oameni care comunica activ si isi impartasesc ideile si valorile.
Rodica_I:
in atentia lui Emil si a lui Gigi , :)
plecand de la de ideea de decernarea premiilor la.... Consanta ;) si vazand ce interes a starnit acea petrecere din Bucuresti , ma gandeam ....
ce ar fi sa organizati (organizam ) odata pe luna , odata la 2 luni .., sau de cate ori credeti ca e necesar, cate o petrecere de o zi sau 2 in care :
*
* sa prezentam pozele din concurs , ... poate si o rubrica cu filmulete de 10 min sau /si poze haioase dar pe care nu le putem posta pe forum.....
* decernarea premiilor - dupa decernare, petrecere , daca-s doua seri ambele seri urmate de petrecere
- poate o rubrica de poze" profesionale " si una poze haioase ...
- filmuletele initial sa fie votate intai pe forum doar dupa nume .
- cu punctajul de pe pe forum si al celor prezenti , "dar care sa vina cu temele facute "
Locatia ideala in Bucuresti , sau poate combinam ideea cuiva de pe forum de fiecare data in alt oras ...
castiga orasul cu cei mai multi interesati si participanti la aceea actiune :)
La Constanta ajut cu draga inima dar cred ca avem sanse doar in extrasezon...macar sa castige vreodata Constanta... :smitten: :smitten:
Misona:
Da! Da! Da! Rodi...ideea e super :flori: :flori: :flori:
Si ca sa continui idea, ce ar fi daca lansarea Calendarului Singles Camp ar avea loc intr-un cadru mai intim si in loc sa il primim prin posta, ne-am strange in marile orase (le-a mai enumerat Gigi: Buc, Constanta, Iasi, Cluj, Oradea si pot fi si altele) si sa il primim la fata locului in cadrul unei reuniuni prea sfintite si marite??
Proiectam toate pozele din concurs, punem si filmulete, cum spui, aratam si pozele haioase, depanam amintiri din actiunile din anul trecut.. ar putea fi foarte frumos.. facem si petrecere evident!
Asa tinem aproape membrii locali si ii punem sa "iasa din casa" si pe cei care fie nu au participat in ultimul an, fie au teama sa se inscrie la o actiune de weekend...
E necesara un pic de logistica... dar nu e imposibil... e drept ca Gigi are nevoie de oameni de la fata locului care sa cunoasca locurile de intalnire, sa verifice sa fie totul ok, etc... implicare cum spun el...
Nu stiu nici in ce stadiu e Embo cu tiparirea calendarului... dar ideea mi se pare super :thumbup: :thumbup: :thumbup: si realizabila, poate chiar in cadrul lunii ianuarie (in functie si de stadiul tiparului)
EmBo:
Da, ok, idei interesante, dar :offtopic:.
:)
Ce-ar fi sa continuam discutia in topicul dedicat, aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2340.0.html
Dan_I:
--- Citat din: embo din Luni, 21 Noiembrie 2016, 00:26 ---Dan_IAsta ar trebui de fapt sa faca cat mai multi dintre membrii SCT, ca, in afara de stricta participare la actiunile turistice, sa iasa din starea de privitor pasiv si sa devina adevarati membri activi, cu postari pe forum, prin impartasirea impresiilor, cu participari la concursuri, contribuind la constituirea SCT ca o comunitate puternica de oameni care comunica activ si isi impartasesc ideile si valorile.
--- Terminare citat ---
Nu e vorba ca sunt nerabdator pur si simplu imi place sa respect anumite lucruri. Cât despre atragerea participantilor..... poate ca sunt mult prea valoroase pozele si nu vor sa le expuna. De exemplu dupa excursia din Maramures am primit poze de la 3, hai maxim 4 persoane. Multa lume e comoda si unora le place dosr sa primeasca, deranjul de a trimite mai departe e prea mare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă