Arhiva > Concurs de fotografie

Cum se desfasoara concursul de fotografii, regulamentul si care sunt premiile

(1/8) > >>

admin:
Acum doua saptamani, Embo mi-a transmis o propunere de concurs, intre membrii Singles Camp. Ideea este excelenta din cel putin doua motive:
- strange si intereseaza mai mult grupul de acest forum (am explicat de mai multe ori cat de important este sa avem o platforma vie de comunicare...)
- marcheaza foarte bine amintiri din vacante - prin cele mai frumoase imagini culese din locurile prin care mergem

Ofera posibilitatea membrilor activi sa obtina vouchere a caror valoare se scade din tariful excursiilor la care participa. Pana acum in afara de gold members, cei cu activitate pe forum, nu aveam alta posibilitate de a motiva pe cei care sunt super-fideli si de ajutor proiectului Singles Camp. Odata cu primul voucher de fotografie are sa plece si doua pt gold members... :)

Concursul are drept scop alegerea celei mai bune fotografii a lunii, pe baza voturilor exprimate de catre membrii SinglesCamp.

Fotografiile castigatoare ale concursurilor lunare vor alcatui impreuna calendarul anual Singles Camp, intocmit si publicat la sfarsitul fiecarui an calendaristic.

Dintre ele se va alege, pe baza unei votari separate, cea mai buna fotografie a anului.

Regulamentul concursului:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2335.0.html


Cu aceste fotografii, cum s-a explicat deja - se va tehnoredacta si tipari un tiraj de calendare Singles Camp atat in format mare de perete, cat si mai mic, de birou. Acestea vor fi accesibile la sfarsitul anului. o sa existe o sectiune speciala de achizitionare online a acestora.

Mi-as dori mult sa existe cat mai multi participanti, votanti... :)

In newsletter-ul-ul la care lucrez astazi am sa inserez si aceasta "stire proaspata", ca vom avea un concurs si un calendar Singles Camp.

ave caesar:
Gigi, ca fotograf "ocazional" din unele excursii Singles Camp, o sa incerc sa particip la acest concurs.

admin:
Aceste concurs trebuie inteles ca un ajutor dat Singles Camp, ca un mijloc de comunicare prin imagini, ca o punte intre "valurile" si "generatiile" care trec pe aici...Nu e ceva intre profesionisti, nu se doreste o competitie cu ambitii si ....dezamagiri ci ceva prietenesc...Este important pentru ceilalti sa vada locurile prin care trecem...

EmBo:
Da, cred ca acest lucru trebuie subliniat: acest concurs nu a fost gandit ca o competitie de arta fotografica, ci ca una de fotografie de vacanta la care poate oricine sa participe daca din cele cateva zeci sau sute de poze facute in timpul unei actiuni SinglesCamp sau SinglesTravel selecteaza una sau doua pe care sa le prezinte celorlalti in cadrul topicului dedicat lunii respective.
Nu se cer imagini perfecte din punct de vedere tehnic, ci imagini cu continut semnificativ, fotografii care pot transmite sau pot povesti ceva din ceea ce a vazut, a simtit sau a trait autorul in cele cateva zile dedicate actiunii.
Regulamentul nu prevede criterii de jurizare, impresia produsa si sentimentul transmis privitorului fiind principalele mijloace de apreciere aflate la libera alegere a votantului, care poate sa-si pastreze subiectivitatea, fara sa o justifice.

Tania55:
Excelenta ideea !! ...Succes Emil ... precis vei castiga :  "cea mai buna fotografie a anului"    ;)  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â