Arhiva > Seri de poveste

Club "Seri de poveste" Sibiu

(1/3) > >>

admin:
Prima etapa in organizarea acestor intalniri saptamanale a membrilor Singles Camp Sibiu, este sa identificam o locatie centrala, potrivita pentru acest gen de activitate.

Astept propunerile voastre, m-ar ajuta mult sa am variante...

Ce particularitati trebuie sa indeplineasca locatia:

- sa fie ceva de genul cafenea - ceainarie (nu un local cu bucatarie, sau gen pub, unde se negociaza mai greu cu gazda pt cele 2-3 ore cat o sa stam acolo)
- nu neaparat ultracentral, dar oricum sa fie accesibila usor pt toata lumea
- o sala de maxim 25 locuri
- sa se poata intimiza, adica sa nu fie un loc de trafic, in care sa ni se deschida usa in timp ce discutam. Este nevoie de un cadru inchis, in care discutiile sa nu fie deranjate
- aerisita, placuta, sa nu se fumeze.

Locatia decisa VA FI COMUNICATA DOAR MEMBRILOR CLUBULUI "SERI DE POVESTE". Am rugamintea, sa pastrati in anonimat locul de intalnire, nu doresc ca acel spatiu sa devina zona de pelerinaj..."hai sa vedem cine merge acolo". Daca ajungem la asa ceva va trebui sa schimbam locatia si ar fi pacat....

Al doilea pas este sa stiu pe cine ma bazez in Sibiu, pentru co-organizare. Este firesc ca eu nu pot veni de la Sibiu pt aceste seri, deci va fi nevoie, de cativa co-organizatori. Nu este foarte mare lucru de facut dar e important - sa se tina legatura cu gazda evenimentului, cu invitatul, iar in situatia in care acesta trebuie platit sa adune banutii pt acesta.

Al treilea pas, este sa stiu cui ma adresez cu acest tip de actiune. Adica cine este interesat sa participe. Nu va fi o actiune deschisa, ci una inchisa, gen club. Maxim 30 de persoane, care vor asigura o prezenta de 12 - 20 persoane in fiecare saptamana. Nu invitati prieteni, prietene, "hai sa va arat si sa vedeti ce este acolo". Doresc ca aceste grupuri de seri de poveste sa fie ultrafiltrate, pt a obtine un profil de tinuta potrivita acestui gen de actiune. Chiar daca la inceput va veti intalni doar 5-10 persoane, este f.important sa aveti un profil foarte apropiat. Adica: persoane interesate de cultura, de lucruri diferite decat cele cotidiene, fara nevoi de confirmare a personalitatii in fata celorlalti, adica modeste  :), nu genul care intrerupe lectorul sau moderatorul pt a avea activitate in fata celorlalti. Cred ca se intelege foarte bine....
Am sa lansez azi, maxim maine, un newslettter de informare si care pe langa detalii va include si invitatia de a face parte din acest club. Conditia este sa fi participat la minim 3 actiuni Singles Camp sau Travel.

Daca depasim faza asta, a celor 3 pasi, sper ca la jumatatea lunii martie sa incepem....

Comunicarea se va face doar Email, nu pe forum, nu pe facebook, nu telefonic - o sa fiti introdusi intr-un grup caruia o sa le transmitem in fiecare saptamana programul, invitatul, co-organizatorul si costurile. Este nevoie de confirmarea participarii, o sa se ocupe cineva din agentie de acest aspect. Rugamintea este ca odata confirmata participarea, aceasta sa fie sigura. Nu sa pastram ocupat un spatiu pt cineva care nu vine....

Asa cum va comunicam deja, serile vor avea loc in fiecare joi, pt inceput insa la doua saptamani, pand cand amorsam acest tip de actiune. 

Nora SR:
 stiu ca pentru Sibiu inca nu se gasise momentul "potrivit", dar as vrea sa ma ofer pentru co-organizare. sigur, numai dupa ce voi fi participat la 3 evenimente Singlescamp, adica de prin octombrie. vine tocmai bine vremea de toamna, cand cred ca la doua saptamani, o intalnire de club cu oameni de calitate si de inspiratie, nu ne poate face decat foarte bine. sa speram ca se mai aduna interesenti !

Valentin2016:
Buna...daca se vor organiza acest seri in Sibiu, mi ar facea placere sa stiu cu ceva timp inainte si voi participa...din pacate nu pot sa va ajut cu organizarea,doar cel mult cu idei , dar cred ca idei sunt destule..Multumesc.

Valentin2016:
Buna dimineata...timpul trece foarte repede,mai repede decat realizez si desi postarile noastre referitor la acest subiect sunt de ceva timp in urma, imi reafirm interesul de a participa sau de a organiza seri la Sibiu....seara literara sau seara de poveste. In consecinta daca inca se doreste pot sa te ajut sau pot pune putin umarul atat cat imi acorda timpul...Ce spui?

Nora SR:
Pentru ca am implinit "vechimea" necesara in Singlescamp, revin cu elan la acest topic, in ideea ca deja ne-am descoperit intre noi un numar oarecare de sibieni in sensul larg al cuvantului, la care poate se mai raliaza si ceva vecini sau simpatizanti :).
Vazand cat de multi suntem cei care ne dorim si ne bucuram de intalnirile interne, ma gandesc ca putem da substanta acestui concept propus de Admin si sa prucedem la organizarea unei astfel de seri de poveste la Sibiu. Cred ca ar fi minunat sa se inscrie cei care ar dori sa participe si apoi sa vedem ce tip de intalnire vrem sa organizam. Ramane, sigur , locatia si pusul umarului la organizare,  drept pentru care ma inscriu prima pe lista organizatorilor. Am deja ceva idei, dar, asa cum scria Gigi mai sus, sa vedem intai cati sunt doritorii.  Ce parere aveti?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â