Arhiva > Seri de poveste
Club "Seri de poveste" Bucuresti
CristianT:
--- Citat din: Misona din Luni, 08 Februarie 2016, 19:31 ---Ma intreb si va intreb...cati din cei care si-au manifestat interesul sa participle la Seri de poveste in Bucuresti s-au inscris pentru actiunea de la Scrovistea? E adevarat ce scrie
Observ ca la Scrovistea, actiune conceputa special pentru cei din Bucuresti care nu au avut pana acum prilejul sa mearga in alta actiune, si-au aratat interesul numai 13 persoane... e departe de Bucuresti oare? nu se stie cum se ajunge acolo? cu ce transport? nu e perioada buna? nu e locatia ?
pe scurt, ma intreb si va intreb.. de unde diferenta dintre interesul pentru Seri de poveste in Bucuresti si cel aratat pentru actiunea de la Scrovistea?
--- Terminare citat ---
Nu e nimic de mirare. Ia uita-te citi si-au arata interesul ptr serile culturale: nu sunt decit 10. In plus la actiunea de la Fundata, tot cu aroma culturala, am fost doar 7 participanti. Cultura nu prea are trecere in vremurile acestea.
Misona:
--- Citat din: CristianT din Luni, 15 Februarie 2016, 08:13 ---Nu e nimic de mirare. Ia uita-te citi si-au arata interesul ptr serile culturale: nu sunt decit 10. In plus la actiunea de la Fundata, tot cu aroma culturala, am fost doar 7 participanti. Cultura nu prea are trecere in vremurile acestea.
--- Terminare citat ---
Multumesc CristianT pentru raspuns, dar eu zic sa ramanem optimisti..ma uit acum pe site la actiunea de la Scrovistea din martie si observ ca sunt 17 persoane inscrise, 15 locuri ramase pentru ocupat si au fost 31 de persoane interesate... deci se poate sa facem o actiune frumoasa cu participare largita si preasfintita, din care, pe unii sa ii revedem la Seri de poveste
Spun "sa ii revedem" in speranta ca vei participa si la Srovistea si la Seri de poveste..nu-i asa?
CristianT:
--- Citat din: Misona din Luni, 15 Februarie 2016, 10:56 ---Multumesc CristianT pentru raspuns, dar eu zic sa ramanem optimisti..ma uit acum pe site la actiunea de la Scrovistea din martie si observ ca sunt 17 persoane inscrise, 15 locuri ramase pentru ocupat si au fost 31 de persoane interesate... deci se poate sa facem o actiune frumoasa cu participare largita si preasfintita, din care, pe unii sa ii revedem la Seri de poveste
Spun "sa ii revedem" in speranta ca vei participa si la Srovistea si la Seri de poveste..nu-i asa?
--- Terminare citat ---
Deocamdata nu am primit nici-o invitatie cum scria Gigi pe forum. La Seri de poveste vin aproape sigur. Zic aproape ptr ca depinde de tinuta manifestarii.
Vroiam sa te intreb daca ne stim din alta excursie. Id-ul nu imi spune nimic.
Mirela55:
Buna ziua grup!
Acum am intrat si eu pe forum dupa o absenta destul de lunga. Sunt si eu curioasa/interesata de acest nou concept al serilor de poveste. Daca se poate Gigi, te-as ruga sa ma treci si pe mine pe lista participantilor. ;) :thumbup: Multumesc
Misona:
--- Citat din: CristianT din Luni, 22 Februarie 2016, 09:10 ---Deocamdata nu am primit nici-o invitatie cum scria Gigi pe forum. La Seri de poveste vin aproape sigur. Zic aproape ptr ca depinde de tinuta manifestarii.
Vroiam sa te intreb daca ne stim din alta excursie. Id-ul nu imi spune nimic.
--- Terminare citat ---
Nu cred ca ne cunoastem din alta excursie...cred ca si eu sunt "noua" pentru tine si tu "nou" pentru mine
si daca la Scroviste acum in martie e o actiune pentru cei noi... ce-ar fi sa vii si tu?
eu m-am inscris deja:) ;) O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă