Arhiva > Seri de poveste
Club "Seri de poveste" Bucuresti
liancar:
Embo, nu am fost acolo, dar ca am auzit multe lucruri bune despre loc si mi se pare ca se potriveste cu genul evenimentului. Insa am vazut ca un alt membru a dat cateva detalii intre timp :)...
Oricum, este posibila organizarea de workshop-uri, asa ca banuiesc ca interiorul se poate organiza intr-un mod potrivit.
roxanas:
Buna,
Si eu am postat deja pe seri de povesti, nu vazusem nici eu ca este Bucuresti separat.
Deci, la fel, daca se face derogare de la conditia cu 3 participari, as vrea si eu in acest "club". Astept vesti daca ma includeti si pe mine in lista :)
admin:
Raspund tuturor celor care inca nu au participat la vreo actiune si care mi-au transmis intr-un fel intentia lor de participare la "Seri de poveste" Bucuresti. Am citit cu atentie ce mi-ati scris si motivatiile pentru care nu ati iesit in offline. Cu toata placerea, cu toata bucuria m-as adresa tuturor celor single, dar trebuie inteles ca pentru reusita actiunilor in general si a Serilor de poveste in special este nevoie sa fiu selectiv. Nu am cum sa ma pronunt fara a va cunoaste, fara sa va fi intalnit vreodata; este foarte posibil sa fiti exact pe profilul dorit, dar singura posibilitate fizica a mea sa va intalnesc este intr-o actiune. Ma gandesc pt jumatate lunii martie sa fac ceva simplu, foarte aproape de Bucuresti, un week-end scurt sambata pe duminica. Intr-o locatie intima, cu un program atragator, cu un tarif supermodic. Special pt cei care aveti teama de offline....Este ok?
roxanas:
Este ok propunerea admin. Astept vesti in acest sens. O idee buna si mi se pare si f. logic ce spui.
admin:
Am facut o solicitare de oferta pt o locatie in apropiere de Bucuresti, pt jumatatea lunii martie. Astept disponibilitatea si cotatiile si functie de raspuns am sa va informez aici pe forum, pe site si printr-un newsletter.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă