Simona, explicam acum cateva zile pe forum ca am incercat cu tot efortul dar si bucuria sa lansez un tip de iesiri speciale pt monoparentali. Am si avut una, parte subventionata de mine, la Gura Raului jud Sibiu. A fost un succes, un veritabil succes. Parintii s-au simtit grozav, copiii de asemenea. le-am facut tot felul de jocuri, i-am invatat lucruri pe care nu au cum sa le deprinda decat in astfel de locuri....Cand anul urmator, cu tot elanul, am propus ceva pt perioada de vacanta s-au inscris doar 3, desi pe parcus primisem incurajari de la multi, "ce bine ca se face asa ceva", "gata, venim"...
Este un proiect pe care l-am abandonat poate nu definitiv, dar oricum nu este in vizorul meu pt urmatoarea perioada.
O sa ma gandesc la niste actiuni mai simple, chiar foarte simple, pt zona Bucuresti care sa tinteasca doar socializarea. Plimbari, actvitati interactive...Dar nici asta prea curand. Probabil pt toamna. Orice proiect nou cere o anumita organizare si nu-mi place sa fac lucrurile presat si in graba. Demarez acum proiectul cu Seri de poveste si asta imi va lua pana se amorseaza, pe langa vacantele obisnuite, ceva timp...