Arhiva > Seri de poveste

Ce sunt "Serile de poveste"

<< < (4/9) > >>

Mokika:
Așa este,  eu am citit foarte mult înainte și nu am avut nici cea mai mica teama. Le-am vorbit tuturor astfel încât sa le fie mai ușor sa înțeleagă,  iar când vor citi, daca o vor face...sa li se para un deja-vu. Am încercat sa le înlesnesc introducerea... dar, din păcate nu am primit încă un feedback.  M-Am lovit de reticenta multor persoane... dar nu am renunțat. Din vorba în vorba se va transmite mai departe...
Exista oameni și oameni ..." Viața e complexa și prezintă multe aspecte " (am citat o foarte buna prietena).

doina savu:
Buna seara tuturor. Mie mi se pare o super idee si m-as bucura sa trecem de la entuziasm la punere in practica.

vantdevara:
Si mie mi-ar placea sa particip!

danasturzu:
Draga Gigi, mi se pare o idee superba! Cred ca multi dintre noi ne simtim uneori ca niste automate....munca, munca, treburi zilnice......si astfel de evenimente ne-ar scoate putin din cotidian, ne-ar desfata sufletele si mintile. Iti multumesc pentru ideile tale faine si energia pe care le depui. De-abia astept acest eveniment.

ancaj:
 :D :yeah:
O superba idee Gigi, incerc sa te ajut chiar am sa ma implic pe Timisoara, dar numai dupa luna iulie cand am sa am mai mult timp liber sa ma pot implica total. Cu sprijinul tau (cam cum vezi aceste intalniri- sub "stindardul" SC evident) idei am si eu...am sa te intreb detalii cand ma apuc de treaba. Acum inca nu prea am timp dar cum ma eliberez am sa revin cu sugestii. Intre timp fac niste tatonari sa pot veni cu propuneri concrete. Daca se organizeaza ceva la Sibiu am sa incerc sa fiu prezenta. Sibiul care a fost CAPITALA CULTURALA -merita sa fie cel care da "tonul".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă