Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Sinca Veche - Poiana Narciselor - Fagaras - Rasnov 20 - 22 mai 2016
Emilia:
Buna ziua,
Am mai scris pe forum ca doresc informatii in legatura cu traseul microbuzului deoarece sunt din Ploiesti si doresc sa ma urc de aici. As vrea sa stiu ora si locul la care ajunge microbuzul pe data de 20 mai. Multumesc!
admin:
Asa cum am prezentat pe forum si site, programul excursiei, detaliat si pe ore, traseul microbuzului este urmatorul:
La plecare:
Bucuresti - ora 8.00 plecarea din Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu ora 8.00 (ora 7.45 intalnirea - maxim la 8.00 se pleaca) - Ploiesti (este o conexiune) - aproximez ca se ajunge la ora 9.15 (imbarcarea se va face de pe traseul microbuzului spre Sinaia; cu 2 zile inainte de excursie primim de la firma de transport numarul masinii, numele si numarul de telefon al soferului; cei care au conexiune de traseu folosesc numarul soferului pt a stabili cu acesta un loc de intalnire, asa cum spuneam pe traseul microbuzului, nu in oras - pt ca in programul excursiei nu sunt inclusi timpi pentru abateri de la ruta) - Sinaia 10.30 - Rasnov 16.30 - Dejani 20.30
La intoarcere: Dejani - Vad - Ohaba - Sinca - Rasnov - Ploiesti - Bucuresti. Am scris acolo si ora la care se ajunge aproximativ la Bucuresti, va fi 21.00. Si simplu, prin scadere, Ploiesti este la cca o ora de Bucuresti, astfel ca se va ajunge la cca 20.00.
Referitor la program: Ce trebuie inteles este ca suntem intr-o excursie de socializare, nu intr-una tipica de vizitare, lasam lumea intr-o anumita flexibilitate sa se bucure de grup, de timp. Exista posibilitatea ca la unele obiective programul sa se lungeasca, la altele sa se scurteze, asa ca nu stati cu cronometrul in mana sa vedeti daca s-a ajuns sau nu la ora din program... ::) :)
Bon Voyage:
Lista transport microbuz Bucuresti:
(Va rugam, pe cei din Bucuresti, sa va inscrieti pe lista, luand intai lista cu copy-paste, pentru a nu se sterge cei inscrisi deja).
1.
2.
3.
noiembrie:
Lista transport Bucuresti:
1.Dorina S.
2.
3.
dayana:
Lista transport Bucuresti:
1.Dorina S.
2.Diana P.