Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 15 - 19 iulie 2016

<< < (2/34) > >>

wonderland:
Ce o fi, o fi, eu m-am înscris!!!!
Nu mai știu ce am visat azi noapte, dar azi deja visez cu ochii deschiși la nuferi si pelicani. :dance:

:offtopic: Super tare inscrierea pe site-ul nou. Rapidă, de nici n-am avut timp să respir si am și primit email.

admin:
Multumesc pt apreciere! Inca lucram la el, mai sunt lucruri pe care le vreau perfectionate, altele mai vizibile.

wonderland:
La cat esti de perfectionist, ma gandeam eu ca nu ramane asa.  :kissing: Arata super. Iar galeriile cu poze la fiecare actiune (care parca nu erau de la inceput) au crescut clar atractivitatea prezentarii.  spor :thumbup: O0

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016, 20:35 ---Ambarcatiunile cu care o sa mergem in excurii, sunt de tip cataraman 12 locuri, barci cu motor de 6 locuri, deci ceva usor. Nu va asteptati la nu stiu ce salupe cu scaune capitonate si tapitate in alb, de 2-4 locuri asa cum se vede in...filme. Pt a intra pe canale e nevoie de ambarcatiuni usoare sa nu faca mult zgomot..

--- Terminare citat ---

E bine asa. In niciun caz nu mi-as fi dorit ceva de genul  :blush: :faint:
! No longer available
 :happy:

Rentzi:
   :crazy2: Poate gasim sa inchiriem...   :buck2:

wonderland:
ai vazut filmuletul pana la capat? sau nu te refereai la barca? :strambatura:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă