Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 15 - 19 iulie 2016
mariadenot:
Buna,
Mai este ceva timp pana la data excursiei in Delta,dar as vrea sa lansez acest anunt pentru persoanele care sunt interesate de transport.Plec din Craiova-Bucuresti-Tulcea cu masina si mai avem 2-3 locuri . Daca mai vrea cineva sa ne insoteasca,cred ca ar fi mai placut si mai usor drumul. :) :)
Monicuta:
Buna Maria
Eu sunt din Pitesti. Daca vrei putem merge impreuna. Poti sa ma suni la tel 0723366838 sau mesaj la : mateiescum@yahoo.com.
O seara buna tuturor.
lidia aidil:
--- Citat din: Mihaela Ingrid din Joi, 26 Mai 2016, 21:44 ---Bun?,Sunt nou intrata în grup ?i nu sunt foarte obi?nuit? cu forumul,sunt mereu în criza de timp.Asadar,dac? o fac vreo gafa din ne?tiin??,îmi cer scuze anticipat.
Vreau sa merg în Delta,?tiu ca azi era ultima zi de plata, sper ca nu e prea târziu dac? fac acest lucru mâine.Eu merg cu ma?ina, dac? e cineva din Bac?u sau din apropiere,cu drag poate merge cu mine.
--- Terminare citat ---
De ani de zile imi propun sa vad Delta si nu reusesc. Astept cu nerabdare sa o descopar. Mihaela Ingrid, poate plecam impreuna din Bacau.
cristian stefan:
HAVE FUN :dance:
Bon Voyage:
Lista transport microbuz Bucuresti - 19 locuri:
(va rugam la inscrierea pe lista sa folositi copy/paste, pentru a nu se pierde cei inscirsi anterior!!!)
1.
2.
3.
4.
5.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă