Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 15 - 19 iulie 2016

<< < (32/34) > >>

costinjb:
Pacat ca ati avut probleme cu astfel de idioti, iresponsabili. Probabil ca erau beti, sau nu au auzit niciodata urletul marii cind este furtuna. Cu o barca  cind ai cazut între  valurii nu stii daca se mai ridica, îti trec toti aburii...Nu asa se participa la o actiune de gen S C,

buburuza17:
=Andreea M.  Imi pare rau ca nu am putut da feedback pana azi,  am avut mult de munca chiar din ziua cand m-am intors pana azi. M-am simtit foarte bine in excursie atat pentru ca imi place Delta de fiecare data cand ajung,  dar mai ales datorita oamenilor pe care i-am intalnit sau reintalnit. Respectand regulile grupului m-am simtit in siguranta.  Am mai fost o data la Sulina si a fost tot o situatie cu vant pe mare in care marinarul nu a iesit datorita valurilor. De aceea nu m-am avantat la excursia neplanificata.  Intr-un fel inteleg "rascolala"  celor "disperati"  sa vada tot,  e atat de frumos.  Dar riscurile trebuie apreciate corect,  altfel apar tragedii,  rapid.  Cu natura nu te joci. De asemenea,  nu exista nici o scuza pentru a incalca regulile grupului,  de a lua decizii individuale riscante si a face apoi reprosuri de necooperare.
Apreciez deosebit efortul lui Sel de a organiza fiecare excursie,  de a face ca totul sa fie ok intre atatea gusturi,  dorinte,  preferinte. Eu m-am simtit foarte bine,  totul a fost ok si sper ca nu am deranjat pe nimeni. Va multumesc pentru excursie,  atat organizatorilor,  cat si tuturor prietenilor pe care i-am intalnit!
P. S. Voi incerca sa fiu mai comunicativa de acum inainte si intre excursii.
P. P. S.  Ma bucur daca va plac pozele :yeah:

buburuza17:
 :giggle: Ultima poza e Galatiul vazut de pe bac.

arsel:
A fost o excursie foarte frumoasa, am vazut locuri superbe cu nuferi, pelicani, egrete, rate si alte pasari precum si o varietate mare de vegetatie
si bineinteles plauri plutitori care de multe ori a trebuit sa fie impinsi pentru a putea trece cu barca. Pensiunea a oferit conditii foate bune de cazare, foarte bine ingrijita, cu multe flori, piscina, iar patronii oameni deosebiti care au incercat sa satisfaca toate dorintele turistilor. Am mancat mult peste pregatit in mod specific locului, insa pentru cei care vroiau altceva nu a fost o problema. Sel s-a straduit sa multumeasca pe toata lumea, atmosfera a fost buna, am ras, am dansat si in general ne-am simtit bine, iar vizitarea acvariului din Tulcea a fost o surpriza foarte placuta.
As vrea sa spun cateva lucruri pe care le-am constatat in ultimul timp. Se pare ca nu toata lumea, mai ales cei noi dar nu numai, a inteles spiritul actiunilor SC. Unii se erijeaza in lideri de grupulete si se simt obligati sa aiba initiative care uneori strica atmosfera. Imi pare rau sa o spun, dar cred ca ar trebui sa se reitereze faptul ca acestea sunt excursii organizate, exista un program, un insotitor de grup care trebuie consultat si respectat.
Andreea ai facut niste poze foarte frumoase, posteaza-le pentru concurs. Te votez pustoaico!

admin:
Tocmai de aceea am si postat poate mai dur, sa se inteleaga foarte clar, ca in situatia in care se accepta sa se plece intr-o excursie organizata, de grup, inseamna o asumare si o intelegere a faptului ca exista un coordonator. Imi pare rau pt cei care au un profil mai dominator sau castrator si pe care nu stiu sa si-l stapaneasca, dar intr-un grup cu tinta de socializare nu au ce cauta accesele de lider, impunerile eu vreau indiferent de ce se intampla...Delta e o actiune relativ usoara, dar la munte? Am avut si eu cu ani in urma "un personaj" care nu intelegea pur si simplu ca e intr-un grup montan si ca cineva raspunde pt persoana sa...Nu vroia pe poteca marcata, nu tinea cont de programul de pauze... ???

Am sa discut si cu Sel si cu Lidia sa discute mai direct cu cei care ies din tiparul nostru, sa le atraga atentia mai ferm. Stiu ca din bun simt si din educatie nu au facut-o dar mi-e teama sa nu aiba probleme...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă