Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 15 - 19 iulie 2016
admin:
Din partea organizatorilor, nu. Cand ne apropiem Sel va lua legatura cu cei inscrisi pt organizarea transportului din Bucuresti.
Am vazut ca discutati de ambarcatiuni. Nu se merge cu viteza, nu suntem nici la concurs si nici nu ne grabim undeva. Pt a se vizita, a admira flora, pasarile, peisajele se merge incet...Nu comparati ceea ce se vede in filme sau la mare cu ceea ce facem noi in Delta...De aceea si explicam ca nu ne deplasam cu salupe ultralux ci cu ambarcatiuni usoare gen cataraman si barca cu motor.
varsator38:
offf....vreau si eu in Delta ...dar,bineinteles ca transportul pana la destinatie e o problema....totusi intreb....se organizeaza ceva din vestul tarii-Sulina???
sau....mai sunt persoane din Jud.TM,C-S,AR,HD...care merg cu masina si mai au un loc disponibil?
SEL:
Când se apropie data excursiei se va incerca aranjarea transportului pt toata lumea....
Transportul pe apa este foarte sigur,nu va fie teama,conducatorii ambarcatiunilor sant extrem de responsabili,deci....contactul cu apa nu poate fi facut decat in mod voit de cineva,care si doreste....o baie in Dunare !!
Nicoleta78:
Buna
Legat de transport excursii 4 ore , cost 70 -80 r on , acest cost se pl?teste de fiecare persoana în parte ? Deci daca sunt 3 zile cu astfel de excursii se va pl?ti in fiecare zi ac suma/ persoana .
Multumesc
admin:
Excursiile pe apa sunt organizate de gazdele noastre in colaborare cu proprietarii de ambarcatiuni. In fiecare zi vi se va propune un traseu, sunt aceleasi pe care le-am facut anul trecut. O zi la Letea, o zi lacurile etc. Seara Sel, insotitorul de grup impreuna cu gazda o sa va explice ceea ce urmeaza sa se organizeze a doua zi. Urmeaza inscrierile, dupa care se face programarea pe ambarcatiuni, astfel incat sa se stie de cate salupe este nevoie. Vi se comunica apoi ora de plecare. Dupa excursie se strang banii si se achita direct gazdei.
Inchirierea unei ambarcatiuni cu 14 locuri costa pt 4 ore cca 1.000 RON, asta inseamna cca 70 RON/pers. Depinde insa timpul de mars, de zona.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă