Salutare tuturor! Pare un grup exclusiv de new entry dupa cum arata listele

Asa se intampla cand se iau listele separat, una se pierde pe drum, ba chiar se mai pierd si din calatori. Imaginati-va ca sunteti deja in autocar sau pe vas. E ca si cum, pentru ca fiecare are grija doar de el, nu stie regulile sau nu se uita un pic pe paginile forumului, dispare cate un partener de calatorie, uitat pe drum, aruncat din mijlocul de transport....

Sel, incerc eu sa dau o mana de ajutor, dar nu stiu daca o sa reusesc complet.
So: Au fost deschise 2 liste. Una pentru cei care vin din Bucuresti si una pentru nava de la Tulcea-Sulina. Foarte important ca atunci cand va inscrieti doar pe o lista sa luati cu copy-paste ambele liste. Altfel, se intampla ce s-a intamplat deja, unii nici nu stiu ca exista doua liste, iar Sel nu mai stie care si cum de unde vine. Chiar si pentru cei care au incercat sa dea o mana de ajutor pe parcurs (Brandus_a, mariadenot, mihaiif si scuze daca am scapat pe cineva

) a fost dificil sa inteleaga pe ce liste sa va treaca sau cu ce nume.

De exemplu, nu-mi dau seama daca Anca de la pozitia 29 e Anca Calota si daca doreste doar transport din Tulcea sau si din Bucuresti?
Eu postez mai jos variantele care par complete ale celor 2 liste. Ar fi de ajutor pentru organizatori daca ati verifica listele si le-ati completa corespunzator:1.Pe lista va treceti cu prenumele si initiala numelui de familie.
2. Daca mergeti si cu autocarul din Bucuresti si cu nava din Tulcea, va treceti pe ambele liste
3. Daca veniti cu individual, cu masina pana la Tulcea, va treceti doar pe lista a doua.
4. In ambele situatii luati cu copy-paste (nu cu citat/quote) amandoua liste.
5. Grija sa nu stergeti pe ceilalti. Asigurati-va ca e ultima lista postata.
6. Daca va gasiti pe o lista nepotrivita stergeti-va si modificati numerotarea. Cu grija!
Succes! si sa va distrati in Delta.
Lista transport Bucuresti - Tulcea 1. Silvia C
2. Mihai Marcel
3. Angela B
4. Maria M
5. Madalina C
6. Dana B.
7. Liana J.
8. Mihai F.
9. Brandusa T.
10. Mihaela C.
11. Gina S
12.Andreea P
13. Eniko L
14. Elena A.
15. Elena U.
16. Militaru F.
17. Aurora B
18. Iulian D.
19. Cristina G.
20. Maria P (aruncata din autocar pe la pagina 6, mesaj 84 
21. Ligia G.
22.Rodica S.
23. Alexandra B.
24. Mirela R
Lista transport Tulcea - Sulina - Catamaran: 1. Mihai F.
2. Cristina G.
3. Andreea (Buburuza)
4. Lidia S.
5. Dana B
6. Liana J
7. Mihaela C
8. Gina S
9. Angela B
10. Maria M
11. Brandusa T.
12. Adriana R.
13. Ligia G.
14. Mihai Marcel
15. Silvia C.
16. Elena A.
17.Madalina C.
18. Monica M
19.Rodica S.
20. Alexandra B.
21. Aurora B
22. Elena U
23. Emilia D
24.Marin

25.Maria N

26. Militaru F.
27 Eniko L.
28 Andreea P (alias Buburuza? - cea care solicita trecerea pe ambele liste?)
29 Anca
30 Mirela R
33 Tania Andrei
34 Elisabeta Niculescu
35.