Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 15 - 19 iulie 2016
SEL:
Repet pt cine nu stie:plecarea spre Tulcea in data de 15.07.2016 la ora 7 la Autogara Augustina adresa-Calea Plevnei nr 242 A-vis a vis de Carrefour Orhideea si la 5 min de mers pe jos de statia de metrou Basarab.Rog pe toata lumea ca la max 6.45 sa ajunga la autocar.Nu poate astepta autocarul dupa cineva care intarzie.Daca nu stiti sa va treceti pe listele de transport,rugati pe cineva si ve-ti fi trecuti de catre prietenii de pe forum!
SEL:
Eu nu inteleg care e lista pt catamaran: e si o lista de 30 de persoane si una de 34 de persoane? Poate verifica cineva daca e si Anca Calota pe lista pt transport si catamaran si daca nu e sa o treaca? Multumesc !
Pascu:
ce sa intampla in cazul in care cineva nu poate veni.Eniko ma roaga sa va intreb.Multumesc!
Angela B:
[/quote]
--- Citat din: SEL din Joi, 07 Iulie 2016, 18:32 ---Eu nu inteleg care e lista pt catamaran: e si o lista de 30 de persoane si una de 34 de persoane? Poate verifica cineva daca e si Anca Calota pe lista pt transport si catamaran si daca nu e sa o treaca? Multumesc !
--- Terminare citat ---
Eu cred ca lista mai completa este aceasta
Lista transport Tulcea - Sulina - Catamaran:
1. Mihai F.
2. Cristina G.
3. Andreea (Buburuza)
4. Lidia S.
5. Dana B
6. Liana J
7. Mihaela C
8. Gina S
9. Angela B
10. Maria M
11. Brandusa T.
12. Adriana R.
13. Ligia G.
14. Mihai Marcel
15. Silvia C.
16. Elena A.
17.Madalina C.
18. Monica M
19.Rodica S.
20. Alexandra B.
21. Aurora B
22. Elena U
23. Emilia D
24.Marin :smitten:
25.Maria N :kissing:
26. Militaru F.
27 Eniko L.
28 Andreea P
29 Anca
30 Mirela R
33 Tania Andrei
34 Elisabeta Niculescu
apare Anca in pozitia 29 ( Hipocare )
Sper sa ajut nu sa incurc
SEL:
Daca nu poate veni la autocar sau catamaran,imi spune mie.Daca nu poate veni in excursie trebuie sa sune la agentie,nu cunosc raspunsul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă