Autor Subiect: In fascinanta Tara a Luanei, Muntii Buzaului 19 - 22 august 2016  (Citit de 25193 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mihaela Gheorghe

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: In fascinanta Tara a Luanei, Muntii Buzaului 19 - 22 august 2016
« Răspuns #45 : Joi, 18 August 2016, 13:11 »
Aha, acum e clar, cu MOL-ul.
Multumesc mult, roxanas si Almi_gabi :flori:

Offline @urora

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #46 : Joi, 18 August 2016, 14:16 »
Buna ziua,
Pe Bdul Iuliu Maniu nu (mai) exista nici o benzinarie Agip, dar sunt 3 benzinarii Mol.
Multumim anticipat agentiei de a preciza locul de intalnire de preferat in timp util.
O zi placuta tuturor.

Offline ileana5

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #47 : Joi, 18 August 2016, 14:47 »
Cel mai probabil MOL care e chiar inainte de metrou Pacii, cum a zis si Lidia. De acolo se pleaca in general.
Asteptam confirmare si legat de ora - 11 in loc de 10?

Offline Mirela55

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
« Răspuns #48 : Joi, 18 August 2016, 15:06 »
 Da, ar fi utila confirmarea pentru ora 11. Oare de ce se amana cu o ora?  Am fi ajuns acolo mai devreme si ne bucuram o ora in plus de locatie si peisaj. Oricum acum sunt afisate pe forum doua ore asa ca trebuie o confirmare. Asa cred ca e normal.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #49 : Joi, 18 August 2016, 16:53 »
Si sigur ramne ora 11 ?  :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #50 : Joi, 18 August 2016, 17:11 »
Ora plecarii este 11.oo iar locul de intalnire este statia de benzina Agip Pacii (Bd Iuliu Maniu). Soferul va avea lista imbarcarii. Voi comunica pe forum nr lui de telefon imediat ce primesc informatia de la agentie.

Este posibil ca eu sa ajung putin mai tarziu decat voi (13.30 - 14.00) si va rog sa asteptati pentru cazare. Puteti lua pranzul sauu o cafea la restaurant cat asteptati.

Ultima informatie postata, e si cea mai actuala, nu? Deci ora e 11.00. Restul sigur urmeaza, dupa cate scrie Lidia.
Uneori mai apar schimbari :thumbup: de ultima ora. Important e sa nu ne pierdem rabdarea si buna dispozitie. :flori:

Cat despre Agip sau  Mol, eu nu sunt din Bucuresti, dar cred ca reperul cu Agip era foarte clar pentru cei mai vechi, o perioada lunga de timp de acolo se faceau plecarile.  Totusi vad ca si almi_gabi a mai venit cu precizari.

In plus - si o mentiune de la Gigi, de pe alt topic:
Citat
.E locul obisnuit de plecare a excursiilor noastre. (Iuliu Maniu) Numarul nu-l stiu exact, reper este statia de metrou Pacii aflata langa statie.

Vreme buna sa aveti. Spor la bagaje!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #51 : Joi, 18 August 2016, 18:01 »
Multam frumos , problema e sa nu fie plecarea mai devreme de ora stabilita , ca mie imi trebuie  timp pentru "avant " ;D .
Si apoi... or mai fi ca mine care nu citesc tot sau citesc pe diagonala  ;D .
Frumos e sa fim punctuali, indiferent de unde venim  ;)
In concluzie ....luati-va "avant "sa fiti punctuale  si.. punctual ... ca am vazut si un baiat  ;) ,  nu uitati  rucsacelele pline de voie buna  *|*, pantofiorii de dans , ca cine stie poate or sa ne trebuiasca ....  :dance:

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
« Răspuns #52 : Joi, 18 August 2016, 18:40 »
:oops:Scuze!!! Ora este 10.00 la Benzinaria MOL (fosta Agip) din apropierea statiei de metrou Pacii
O gasiti pe googlemap la adresa MOL, Bulevardul Iuliu Maniu 194, Bucure?ti 061125
Dan se numeste soferul, tel 0756070782, nr masina B345NEW

Drum bun! Ne vedem maine

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #53 : Joi, 18 August 2016, 19:13 »
 :worship: :worship: Eeee... ora 10 !

Offline Myk

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #54 : Joi, 18 August 2016, 22:55 »
Unde e baiatul ? ca eu nu l-am vazut  O0 
Cine imi rezerva si mie un loc  :coolsmiley: ?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #55 : Vineri, 19 August 2016, 11:08 »
Drum bun si vreme faina! Sa va bucurati de locurile interesante de acolo si de povestile Dianei! Iar la sfarsit sa le spuneti si celor de aici ce ati vazut!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #56 : Marți, 23 August 2016, 10:07 »
 Multumim Gigi. Vremea a fost faina ( vineri o mica ploicica, dar nu ne-a deranjat !!!; in rest soare - cum deja ne-am obisnuit !!! :) ) Si locurile ... ... extraordinare.
 Am revenit din muntii Buzaului dar inca mai am pe retina locurile acelea minunate - trovantii, muzeul de la Colti (chihlimbarul de Colti – cu varietatile lui coloristice !!!!), Alunis, asezarile rupestre ( pe care le-am gasit plecand din poiana Cozeanca),  cascada Casoca ( la care eu am ratat drumeagul - cu tot semnul scris cu rosu care indica ca acolo este cascada !!!  ;D; ) , barajul si lacul Siriului, vulcanii noroiosi.
 Drumetiile noastre ne-au dus prin locuri inca salbatice si care isi pastreaza naturaletea. Un pic de mister si povestiri ale intamplarilor din trecut in care se impletesc datele stiintifice cu imaginatia oamenilor locului dau o nota aparte zonei.
Am facut o multime de fotografii, as fi luat cu mine fiecare colt de natura, fiecare poteca. Revin mai tarziu  si cu cateva instantanee sa vedeti cat de frumos este pe acolo.  :thumbup:
Ma bucur ca am fost impreuna si v-am cunoscut, ca am petrecut impreuna momente placute.

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #57 : Marți, 23 August 2016, 13:28 »
De acord cu tine pe langa peisajele care te lasa fara suflare ...mai ales daca esti in urcare :)..., ai uitat focul de tabara  ;D la care ar fi putut participa toata lumea   :bow:
Fetelor sa stiti ca noi am fi plecat la culcare cu mult ininte de ivirea zorilor :angel: ..dar ne deranja muzica din difuzoarele de pe partea voastra ... :giggle:
Va imratisez cu drag pe toti si toate,  :kissing: astept fotografiile

Pentru cele care voiau sa doarma in ultima seara ...cu mare drag va spun ca ...
! No longer available

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #58 : Joi, 25 August 2016, 17:49 »
Dragelor si cei doi dragi :kissing:, inteleg ca sunteti suparate ca nu ati reusit sa faceti o poza din care sa nu lipsesc eu   :angel:... (glumesc )dar totusi, vreau si eu adresele  de e-mail si cateva poze macar ,  nu de alta dar trebuie sa va trimit cele 6 poze facute de mine  ;D

Iar cei care ati facut poze in ultima seara va rogggg :worthy: :worthy: trimteti pozele si apoi stergeti ce nu va intereseaza , atentie .. nu invers  :D
vreau si pozele cu dorinte  si cele cu " artistele " cea cu "trovantu si trovanta"  nu tin neaparat sa ajunga la mine , mi-e suficienta cea "geamandura" din Herculane

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #59 : Joi, 25 August 2016, 19:40 »
Am trimis azi fisierul cu fotografiile facute de mine tuturor celor din lista transmisa de Lidia.
Rodica apari si tu pe undeva pe acolo, intr-un colt !!  ;D

Si incep  sa trec si aici cateva instantanee pe care le-am facut in excursie.
Intai trovantii, care intradevar seamana cu niste OZN -uri esuate pe aceste meleaguri.