Multumim Gigi. Vremea a fost faina ( vineri o mica ploicica, dar nu ne-a deranjat !!!; in rest soare - cum deja ne-am obisnuit !!!

) Si locurile ... ... extraordinare.
Am revenit din muntii Buzaului dar inca mai am pe retina locurile acelea minunate - trovantii, muzeul de la Colti (chihlimbarul de Colti cu varietatile lui coloristice !!!!), Alunis, asezarile rupestre ( pe care le-am gasit plecand din poiana Cozeanca), cascada Casoca ( la care eu am ratat drumeagul - cu tot semnul scris cu rosu care indica ca acolo este cascada !!!

; ) , barajul si lacul Siriului, vulcanii noroiosi.
Drumetiile noastre ne-au dus prin locuri inca salbatice si care isi pastreaza naturaletea. Un pic de mister si povestiri ale intamplarilor din trecut in care se impletesc datele stiintifice cu imaginatia oamenilor locului dau o nota aparte zonei.
Am facut o multime de fotografii, as fi luat cu mine fiecare colt de natura, fiecare poteca. Revin mai tarziu si cu cateva instantanee sa vedeti cat de frumos este pe acolo.

Ma bucur ca am fost impreuna si v-am cunoscut, ca am petrecut impreuna momente placute.