Scrise de noi > Articolele noastre

Există prietenie după dragoste?

<< < (9/17) > >>

wonderland:
Poate nu fabricat, poate creat, construit.
Poate ca nu intotdeauna ceea ce credem ca e dragoste, e dragoste. Poate ca felul nostru de a trai, de a intelege sau de a arata dragoste e diferit.
Poate ca nu e nevoie sa impiedicam nimic, dupa cum nu e nevoie sa oprim pe nimeni din drumul lui, ori sa-i cerem sa renunte la ceea ce il face fericit.
Nu stiu...tot nu stiu.

oviarad:
De acord . noiembrie , nu poti impiedica fiorul , nici nu cred ca e cazul , doar nu suntem calugari sau pustnici , daca vine e bine primit , insa de multe ori , cred ca pasiunea se confunda cu iubirea , pasiunea dupa , parerea mea se aprinde repede , arde cu putere si de aceea se consuma repede si apoi ramane golul , nimic , obisnuinta poate ,,,,,,,,,,,,,,pe cand iubirea e aceea care rezista in timp , in ani , nu se consuma niciodata .
Wonderland , am senzatia ca te-am pus pe ganduri , am zgandarit ceva acolo  ;)

oviarad:
Cred ca din punct de vedere relational, perfect sau nu, atata vreme cat sunt singur sunt doar o jumatate ...
Frumos spus , iti dau dreptate , privind din acest punct de vedere e corect .
Impresia mea , sau eu asa inteleg , ca expresia in sine se refera la mai mult decat relational , eu cu aceea parte nu ma impac , dar nici nu am nimic impotriva celor care vad astfel viata lor ,,,,,,,,,,, fiecare isi traieste viata cum doreste .

Flo_rin:
Am citit mesajele de mai sus, am cugetat asupra lor si am ajuns la concluzia ca ar putea fi cateva solutii sa opresti dragostea cuiva daca tu esti subiectul ei. Indiferent insa care ar fi solutia respectiva dragostea nu va pieri ca urmare a aplicarii/comiterii solutiei x sau y. Dragostea va pieri in mod indirect ucisa de consecintele solutiei: pierderea increderii in celalalt, pierderea respectului pentru el, durerea aparuta etc.
Cand iti intra la inima veninul neincrederii in celalat si al nesigurantei relatiei asta iti afecteaza parametrii vietii si iti otraveste existenta. Si incepi sa cauti solutii iar de multe ori solutia este sa arunci ancora si sa te eliberezi.

Fiecare om are calapodul lui, fiind unic in felul sau, dar fiecare om vibreaza intr-o gama de frecvente. Cand doi oameni vibreaza pe aceeasi frecventa apare rezonanta si vibreaza impreuna ca diapazonul.
Cred ca dragostea apare cand apar rezonantele insa nu e doar atat. Viata e plina de rezonante, asta nu inseamna ca ne indragostim de fiecare data. Ingredientul lipsa este increderea. Increderea pe care o ai in celalalt iti da acel sentiment de siguranta care iti asigura linistea sufleteasca. Ei bine, linistea aceasta amplifica rezonanta.
Si cred ca asta este dragostea.
Daca vrei sa ucizi dragostea cuiva este suficient sa-i inseli increderea. Este suficient sa aluneci pe o alta frecventa iar diapazonul tau va tacea lipsit de vibratia care-i producea rezonanta.
Partea frumoasa este ca dragostea nu poate fi ucisa, frecventa va fi acolo tot timpul.
Partea trista este ca rezerva de incredere scade si uite asa ajungem dupa un timp sa putem iubi dar sa nu avem increderea sa o facem.
Daca nu am fost pe frecventa voastra, imi cer scuze.

Flo_rin:
Scuze

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă