Sarbatoarea Toamnei la Sibiel... cred ca a fost cea mai frumoasa carte de vizita pentru ceea ce inseamna Singles Camp. Nu repet lucrurile descrise atat de frumos de cei care au postat inaintea mea, e greu de povestit in cuvinte atmosfera de la Sibiel... Un singur lucru as vrea sa il accentuez, anume ca, la aceasta Sarbatoare am avut ocazia sa intelegem cat se poate de profund din ce aluat sunt plamaditi cei care au generat fenomenul SC si mai ales de ce acest fenomen ia asa o amploare. Samiza si Gigi (pe care de abia acum l-am cunoscut personal) ne-au aratat prin absolut toate detaliile evenimentului, de la spatiu la arome si culori, de la senzatiile produse la preaplinul de recunostinta pe care il provoaca in cei din jur, ca SC este un proiect de succes pentru ca se bazeaza pe ... esente tari ... Sunt recunoscatoare genialei inspiratii pe care am avut-o sa ma inscriu ! Recunosc ca am facut-o imediat dupa ce am revenit de la Garbova, prima mea iesire cu SC, despre care am scris la vremea respectiva si aici pe forum. Recomandarea mea pentru membrii comunitatii care inca nu au participat la un astfel de eveniment, este, daca va stapaneste inca teama, scepticismul, sfiala sau emotia, nu mai pierdeti vremea, pe cat se poate de bune !!!