Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea Toamnei 30 septembrie - 2 octombrie 2016 Editia VI

<< < (18/44) > >>

ella:
Buna!
N-am mai intrat de ceva vreme pe aici...
Daca este cineva care, din anumite motive , nu mai poate merge la Sibiel, il/o rog sa ma anunte.

Karmen Rodika:

Lista cu inscrieri la microbuz:

1. Popescu Lavinia
2. Rodica S. - Bucuresti
3. Ramona Paraschiv - Ploiesti
4. Anca Grigore - Ploiesti
5. Anca Popescu - Bucuresti
6. Dinescu Mariana - Bucuresti
7. Constantin P. - Bucuresti
8. Ticuleasa Ani - Bucuresti
9. Mirela M. - Ploiesti
10. Emil B. - Bucuresti
11.Roxana S - Bucuresti
12.Clara S - Bucuresti
13.Carmen T.-Mangalia

oana0801:
Lista cu inscrieri la microbuz:

1. Popescu Lavinia
2. Rodica S. - Bucuresti
3. Ramona Paraschiv - Ploiesti
4. Anca Grigore - Ploiesti
5. Anca Popescu - Bucuresti
6. Dinescu Mariana - Bucuresti
7. Constantin P. - Bucuresti
8. Ticuleasa Ani - Bucuresti
9. Mirela M. - Ploiesti
10. Emil B. - Bucuresti
11.Roxana S - Bucuresti
12.Clara S - Bucuresti
13.Carmen T.-Mangalia
14.Oana P-Bucuresti

florart:

--- Citat din: ella din Duminică, 18 Septembrie 2016, 14:58 ---Buna!
N-am mai intrat de ceva vreme pe aici...
Daca este cineva care, din anumite motive , nu mai poate merge la Sibiel, il/o rog sa ma anunte.

--- Terminare citat ---

Buna! Am aflat acum jumatate de ora ca trebuie sa înlocuiesc o colega care a intrat in concediu medical, pentru o operatie si sa voi pleca la o specializare in Polonia in perioada 28 septembrie- 21 octombrie. Din pacate, nu voi mai putea merge nici la Sibiel, nici la Herculane. Numarul meu de telefon este 0723707075, Anca. Multumesc, o zi frumoasa!

Bon Voyage:
In sprijinul celor care nu au alta varianta de transport catre Sibiel, am inchiriat un microbuz de 19 locuri + sofer.
Fiindca sunt cereri si pe partea Ploiesti - Brasov, am ales urmatorul traseu: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sibiel.
Tarif (pentru cei cu urcare din Bucuresti, Ploiesti): 120 lei/persoana. Pentru cei cu urcare din Brasov 70 lei/persoana.
Preturile sunt valabile in cazul ocuparii integrale a microbuzului. Daca raman locuri neocupate, tariful va creste, deoarece costurile inchirierii se impart la numarul de persoane.
Transportul se achita cand se ajunge la locatie, nefiind inclus in costul excursiei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă