Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea Toamnei 30 septembrie - 2 octombrie 2016 Editia VI

<< < (32/44) > >>

mirelam:
Buna seara, am revenit cu multa voie buna, dupa un week-end plin de surprize si bunatati...o adevarat sarbatoare a toamnei...norocosi de vreme foarte buna, multa veselie, multe activitati, oameni minunati, atmosfera de exceptie! Multumiri organizatorilor: Samiza si Gigi si echipei de la Sibiel si tuturor participantilor. Sa ne revedem cu drag la urmatoarele excursii, pupicii la toata lumea!!!! :thumbup: *|* :flori:

EmBo:
Cele/Cei care doresc sa primeasca pozele facute de mine in aceasta actiune, trimiteti un mesaj la adresa de e-mail: embo@mail.com.

ave caesar:
A fost o adevarata sarbatoare a toamnei. M-a impresionat decorul cu produse si recolte ale toamnei, gazdele ospitaliere, grupul degajat si vesel, muzica asortata pt toate gusturile si nu mai zic de mancare care a fost cu adevarat traditionala, gustoasa si din belsug. Multumiri organizatorilor si succes pe mai departe.

Lavy:
Buna ziua
Am revenit la munca ...dupa un weekend superb in compania unor oameni minunati si intr-un peisaj de basm .Mii de multumiri organizatorilor ....a fost mirific.
Multumiri si salutari de la Craiova !

P.S As vrea si eu pozele realizate de Gigi  :)

lavinia:
A fost un eveniment f frumos, primirea participantilor m a impresionat f mult,ospitalitatea gazdelor,bucatele traditionale excelente,plimbarile in natura, activitatile sportive,muzica si veselia tuturor.A fost un grup excelent.Recomand acest eveniment pentru potentialii membrii SinglesCamp.Multumiri si mult succes in continuare!

Lavinia

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă