Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea Toamnei 30 septembrie - 2 octombrie 2016 Editia VI
Bon Voyage:
Dupa ora 13:00 d-nul Gigi impreuna cu d-na Samiza se vor afla la Pensiunea Sibiel, unde vor astepta participantii.
Asa cum am comunicat anterior, toata lumea trebuie sa se prezinte la Pensiunea Sibiel. De acolo se va face repartitia si pentru celelalte trei pensiuni rezervate: Gentiana, Cristina si Andrei.
costinjb:
Ok,merci pt raspuns.http://forum.singlescamp.ro/Smileys/alive_smilies/giggle.gif
DB-01-VIN:
Multumesc pt.modificarea listei Tinule. Samiza mi-@ zis ce tre sa fac dar m-@m luat cu treburi & nu am apucat sa o reactualizez. M-@m decis sa merg cu microbuzul indiferent de ruta lui. Astept un nr.de tel.al soferului ca sa stabilim "de unde ma pescuieste".
Si asa cum au spus si ceilalti, ne vom gandi la tine deci vei fi cu noi chiar daca nu fizic.
La Herculane sper sa petrecem impreuna. Saptamana viitoare te sun cand vin in Buc.sa ne vedem.
Numai bine & ganduri pozitive ( stii la ce ma refer).
Ciao.
Rentzi:
--- Citat din: Bon Voyage din Miercuri, 28 Septembrie 2016, 14:20 ---...... De acolo se va face repartitia si pentru celelalte trei pensiuni rezervate: Gentiana, Cristina si Andrei.
--- Terminare citat ---
:whistle: Este cea mai numeroasa participare de cand merg la Sarbatoarea Toamnei (si probabil de cand se face).
costinjb:
Oare citi participant vor fi?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă