Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea Toamnei 30 septembrie - 2 octombrie 2016 Editia VI

<< < (3/44) > >>

Misona:

--- Citat din: Misona din Luni, 25 Iulie 2016, 09:11 ---Buna dimineata

Datorita unei deplasari neasteptate cu serviciul, nu voi mai putea participa la Sarbatoarea Toamnei.
Cine este interesata de un loc la Pensiunea Sibiel, am rugamintea sa ma contacteze pe email la adresa Simona.Capraru@gmail.com
Pentru acest eveniment, am achitat avansul in valoare de 200 RON.

Distratie placuta norocosilor care vor participa!

--- Terminare citat ---

Buna ziua din nou!
Anuntul nu mai este valabil, am gasit deja inlocuitor (oare)

sper sa ii placa la fel de mult cat mi-ar fi placut mie!!!

Distractie placuta! *|* *|* *|* *|*

florart:

--- Citat din: Misona din Miercuri, 03 August 2016, 16:21 ---Buna ziua din nou!
Anuntul nu mai este valabil, am gasit deja inlocuitor (oare)

sper sa ii placa la fel de mult cat mi-ar fi placut mie!!!

Distractie placuta! *|* *|* *|* *|*

--- Terminare citat ---
  Multumesc frumos, asa va fi! http://forum.singlescamp.ro/Smileys/alive_smilies/vishenka.gif

florin69:
Salut Gigi! Am incercat sa ma inscriu la acest eveniment si acolo e afisat ca nu mai sunt locuri. Aici pe forum scrie ca mai e un loc. Cum fac sa-l obtin? Si inca ceva, n-am gasit nicaieri contul unde sa fac plata, macar sa-l fi platit si vedeam eu pe ce loc mergeam , de barbati, de femei, nu mai conta!!!  :giggle: Si nu mai am nici chitante vechi, de unde as putea lua acest cont. Poti sa ma ajuti cu vreo informatie? Multumesc.

admin:
Ceau Florin! Ia legatura cu Samiza, maine la agentie. Ea stie exact situatia... :)

alaana:
Sunt înscris? si am rezervat un loc la s?rb?toarea toamnei. As dori detalii pentru plata cazare si transport dac? mai este liber un loc în microbuz. Va multumesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă