Autor Subiect: Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016  (Citit de 31320 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
Re: Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016
« Răspuns #60 : Marți, 25 Octombrie 2016, 19:02 »
Misona , eu sper ca a cititi toata lumea si au inteles importanta transportului cu microbuzul si apoi fiind vorba de masina personala  nu vad nici un impediment sa nu poata renunta.

Sper (ma repet dar...) din tot sufletul ca aceasta intelegere a lor sa pice si sa fim in formula completa la locul de intalnire, doar sa anunte sa se stie cati plecam.
Eu am postat tarziu ca vin , probabil ca Bruno si-a luat deja bilet pana in Bucuresti. ca din cate observ aici e lume organizata ...  :)Tel meu este 0723830444.

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #61 : Marți, 25 Octombrie 2016, 19:04 »
Am fost intrebata cine-i Luci S. - e Lucica :smitten:

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #62 : Marți, 25 Octombrie 2016, 19:28 »
Aaaa sa nu uit , de obicei anuntam " sa nu uitati rucsacelele cu cu voie buna si pantofiori de dans ",  :dance: :dance: dar acum se schimba treaba .....
E o actiune "Cooking " si ar fi mai corect "un polonic de voie buna si pantofiori de dans"..... ;)
Si daca s-a gandit cineva ca vine sa doarma in aceasta actiune ... va reamintesc  :giggle::
! No longer available

Offline kriss

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
« Răspuns #63 : Marți, 25 Octombrie 2016, 22:20 »
 Multumim Gigi, cum te gandesti tu la noi ca de fiecare data...sa ne vedem cu bine , pregatiti de distractie...Rodi, vad ca deja ne a este pusa pe fape mari...deci..... sa inceapa distractia!!!! *|*
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline ICI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #64 : Marți, 25 Octombrie 2016, 22:51 »
Buna seara, scuze pentru intarziere. Daca se mai poate si daca poate opri in Ploiesti, ma inscriu si eu la microbuzul cu plecare de la Bucuresti
1. Dragan Daniel Valentin
2. Cristina L
3. Simona C
4. Violeta I
5. Laurentiu M.
6. Radu R.
7. Luci S.
8. Rodica I.
9. Dana C.
10. Bogdan R
11. Catalina I
Multumesc

Offline kriss

• Full Member
« Răspuns #65 : Marți, 25 Octombrie 2016, 23:00 »
Multumim Gigi, cum te gandesti tu la noi, ca de fiecare data...sa ne vedem cu bine , pregatiti de distractie...Rodi, vad ca deja  este pusa pe fapte mari...deci..... sa inceapa distractia!!!! *|*
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline kriss

• Full Member
« Răspuns #66 : Marți, 25 Octombrie 2016, 23:03 »
de emotii si cu gandul la distractie....nici nu mai stiu sa ma exprim si sa scriu corect... ;D ;D

Offline HelenS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #67 : Marți, 25 Octombrie 2016, 23:04 »
Buna seara!
Cam pe la ce ora trebuia sa ajungem in Bran? Eu vin de la Suceava si vreau sa stiu cum imi programez plecarea.
Multumesc!

Offline Dragan Daniel Valentin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #68 : Marți, 25 Octombrie 2016, 23:14 »
Buna seara! incepem sa ne adunam,  :yeah: mai e putin timp.cred ca va fi frumos,eu nu prea stiu sa dansez dar cred ca voi invata repede   :help: .multumim ptr. transport

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #69 : Miercuri, 26 Octombrie 2016, 07:18 »
Nu este o ora fixa. Recomandat este sa fiti la Bran, in jur de ora 15.00 - 16.00. Microbuzul din Bucuresti va ajunge probabil in jur de 14.00. Lumea are sa vina pe rand, pana in jur de 18.00 au sa tot soseasca...

Locatia unde trebuie sa ajungeti se numeste: Vila Codreanu Bran 3*. Adresa: Bran, Str, Poarta nr. 14. Coordonate N 45 515 si E 25 3725. Se afla la doar 250 m de Castelul Bran deci foarte centrala.

Maine o sa comunicam si detaliile referitoare la identificarea microbuzului de Bucuresti.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #70 : Miercuri, 26 Octombrie 2016, 07:55 »
Buna dimineata,
Am tras un ochi la  Vila Codreanu, mi se pare romantic...
Deoarece Persina a renuntat si a acceptat sa-mi cedeze locul,multumiri celor ce au facut posibil acest lucru,
voi merge cu microbuzul la Bran.Voi lua o gura mare de aer si pentru colegii mei care au acceptat sa-si sacrifice
in mare parte weekend-ul ptr. mine.

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #71 : Miercuri, 26 Octombrie 2016, 09:48 »
Buna dimineata,
Kriss,   nu mai mari decat de obicei ..., da nu stiu cum se face ca mereu e cate cineva care vine sa se odihneasca ...si ne trimite la culcare devreme ... de aceea am punctat ca eu nu prea dorm ...
De exemplu,  in Tara Loanei , eu as fi vrut sa dorm  :angel: dar ma deranjau boxele de pe partea fetelor care s-au culcat devreme ...  :giggle: si am fost nevoita sa stau pana dimineata pe tereasa ...noroc ca muzica a mai deranjat si pe alti si nu am stat singura .
In privinta dansului , nu suntem profesionisti , desi uni dintre noi chiar au luat lectii de dans .... dar ne  descurcam ,intodeauna e cineva mai priceput un pic ,  principal e sa lasam inhibitiile acasa sa avem vointa si dorinta de distractie ... ;)
Undeva pe forum gasiti instructiuni pentru anumite dansuri ...., perinita,   de exemplu  ;D ;D ;D

Daaa... acum suntem :pleasantry: seriosi :pleasantry: invatam sa gatim.
Zi frumoasa tuturor !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #72 : Miercuri, 26 Octombrie 2016, 10:12 »
Cred ca se va dansa gatind si se va gati dansand. *|* :dance: *|* Nu stiu insa cum se va dormi... ;D ;D ;D

ICI e ok, microbuzul va opri la Ploiesti si la dus si la intors, te trec pe lista.  :thumbup:

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #73 : Miercuri, 26 Octombrie 2016, 12:06 »
Scuze ::) "de emotii si cu gandul la distractie....nici nu mai stiu sa ma exprim si sa scriu corect... ;D ;D" si euuu :)

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #74 : Miercuri, 26 Octombrie 2016, 17:17 »
Ce surpriza! Nu mai stam la Casa Gobbel!  :o