Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp 28 - 30 octombrie 2016
luci_s:
Gigi ,eu nu am primit email-ul ,poate trimiti pe vechiul mail,nu mai e valabil.Cel valabil e cel cu ....31@yahoo.com.Nu pot rata aceste poze.Multumesc
Semnat Mincinosa
admin:
Nu stiu aceasta noua adresa, scrie-mi pe Email office@singlescamp.ro
GabrielaIV:
Pentru mine a fost prima intalnire cu SC si pot spune ca imi va r?mâne in suflet toat? via?a.
Am intalnit oameni frumosi , care si-au lasat grijile acasa si au venit sa se simta bine.
Dupa cum v-am spus , poate de prea multe ori , imi place foarte mult sa gatesc , dar experienta aceasta este , de departe , cea mai frumoasa.Nu a contat daca stim sau nu sa gatim.....a contat ca am facut-o impreuna , cu buna dispozitie si cu multe ganduri bune.
Au existat toate ingredientele unui weekend reusit :oameni plini de viata , bucate alese ,veselie ,vreme frumoasa , peisaje superbe , stropite cu tuica si vinul fiert.
Rodica , Misona , Cristina si lista e lunga ,au reusit sa ne faca sa nu ne simtim stingheri si ne-au facut usoara integrarea in grup.
Rodica_I:
Nu stiu ce ati crezut voi , eu una am crezut ca va fi o actiune in care vom lua lectii de bucatarie vom gati si vom savura ce am gatit, cand colo s-a inceput cu tuica fiarta
slana si ceapa si IMBRATISARI TERAPEUTICE PENTRU DESCHIDEREA INIMII :D :D :D si asa a continuat toata ziua si toata seara
La pregatirea si servirea cinei
a participat toata lumea, fiecare cum a putut sau cum s-a priceput
fetele au ajuns la concluzia ca baietii nu-si doresc femei in bucatarie ... :giggle:
Dupa care pentru a ne incalzim (daca mai era nevoie), DJ Gigi a dat drumu la muzica
s-a dansat orice *|*
Nu o sa credeti dar toata lumea a stiut perinita :applause: si cum actiunea inca se desfasura sub deviza IMBRATISARI TERAPEUTICE PENTRU DESCHIDEREA INIMII s-a reinventat jocul sticluta, ;) care a avut mare succes.
Curajosii chiar au incercat "musamaua' si le-a iesit
:dance: :dance:
Frumos a fost ca tot timpul pe ring erau baieti in egala masura cu fete , super dansatori baietii participanti , felicitari .. :)
Una lume a pierdut statul la distractie si s-au trezit pe la ora 3 ca vor sa danseze
si cum nu poti dansa de unul singur a insitat sa gaseasca pe cineva
la primul etaj la prima usa unde s-a nimerit sa fie
fete .. restul aventurii poate va vor povesti ei
a doua seara fiind in covalescenta .... :-[
A doua zi , pentru unii dupa doar cateva ore de somn
trezirea si pregatirea micului dejun
frumos
toata lumea implicata
O mica plimbare pe carari de munte infrunzite
cu peisaje superbe,,, care ne-au incarcat bateriile pentru urmatoare seara .. :dance:
Pe la ora 14 s-a inceput pregatirea cinei
.desi cantitatile de tuica si vin fiert au fost nelimitate nu am avut accidentari in bucatarie , se pare ca au fost numai profesionisti. :thumbup:
Apropoo de profesionisti , cativa din participanti fete si baieti se pricepeau foarte bine in ale bucatariei, felicitari lor :flori: sugeram poate pe viitor sa se faca preselectie printre participanti pentru postul de bucatar
ca de bucatar sef nu cred ca ne putem lipsi . :giggle:
Cum am nimerit in plina sarbatoare de Halloween >:D statiunea era plina de vampiri si vampirite , zombi si diversi mostri :uglystupid2: am facut si o vizita la castelul groazei
si ca sa nu ramana datori , mostri au fost draguti si ne-au intros vizita insotiti de o superba Bad Girl . ;)
Si ca de obicei nu putea lipsi o mica lectie de istorie si cunoatere , am vizitat Castelul Bran insotiti de ghidul Gigi . :worship:
In concluzie a fost 3 zile petrecute cu oameni foarte frumosi sufleteste, s-a gatit , s-a mancat, s-a baut, s-a dansat, s-au facut dedicati , uni au gustat dedicatia uni
nu
radu mami radule
.
Am venit chiar si cu retete , va redau una , de inghetata de banana :
Se ia o banaba ,(se decojeste :giggle: sa nu fie interpertari ) se taie felii mai grosute , se pun la congelat.
Dupa inghetare se mixeaza pasta obtinuta daca mai este nevoie se pune iar in congelator , se scoate , se pune in cupe de inghetata se orneaza si se serveste .. Pofta buna !
Sper sa nu o luati ca pe o rautate dar
, se para ce indifernt cati suntem la plecare tot se gaseste cineva care se lasa asteptat ..
Felicitari organizatorilor pentru tot si bucatarului pentru rabdare !
Va multumesc tuturor pentru clipele frumoase petrecute impreuna , un super grup :flori: :flori: :flori:
Fotografii nu am , asa ca va rog cine are sa trimita si altora , as fi pus o poza cu monstri veniti in vizita ...dar ... nu am ... .
Multumesc Gigi pentru poze, sunt superbe , mi.am permis sa folosesc cateva din cele cu peisaje, La concurs nu am cu ce sa particip ;D ;D ;D ;D
Dragan Daniel Valentin:
Buna seara! Va salut pe toti care ati fost la aceast eveniment,mi-a placut a fost frumos.Chiar daca nu am stiut sa dansez, le multumesc persoanelor care m-au invatat sau au incercat sa ma invet. Am canoscut si oameni deosebiti, cateva persoane care au fost foarte ok de nota 10. Fiecare e diferit si special in felul lui, fiecare s-a simtit bine, a fost o experienta frumoasa si am invatat cate ceva. Am sa pun cateva poze dar acum nu pot. Daca am deranjat pe cineva scuze, asta e, nimeni nu e perfect... dar se poate schimba :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă