Autor Subiect: Descopera Dobrogea de Nord 14 - 16 octombrie 2016  (Citit de 36145 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Descopera Dobrogea de Nord 14 - 16 octombrie 2016
« Răspuns #75 : Miercuri, 12 Octombrie 2016, 06:49 »
Si, uite asa, s-a rezolvat de la sine si problema celor care au nevoie sa se intoarca in Braila. :)

Lavy, in general pe lista de transport se trece locul de imbarcare doar daca participantul se urca de pe traseu,  nu de la puncul de plecare :)

Nu o lua ca pe o critica, ci ca pe o simpla indicatie de la un membru mai vechi. Oricum, esti o draguta  :kissing: Imi plac grija, constiinciozitatea de a-ti insusi spiritul SC si prezenta ta activa pe topicul excursiei. Clar, ai potential de membru Singles Camp.
 *|* :thumbup:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Lavy

• Full Member
  • Mesaje postate: 157
  • Let's do it!
« Răspuns #76 : Miercuri, 12 Octombrie 2016, 10:00 »
Datorita faptului ca sambata, la aceeasi ora cu noi, mai era programat un grup de 25 de persoane la Crama Regala pentru o onomastica  ( unde nu exista decat o singura sala mai mare si un singur oenolog disponibil ),am hotarat ca degustarea sa o facem duminica la sfarsitul turului nostru prin Dobrogea.
Astfel întoarcerea la Bucuresti se va face tot prin Braila ( trecandu-se cu bacul la Macin ).Traseul pentru zilele de sambata si duminica se modifica astfel:
Sambata:Braila-Viziru-Giurgeni-Nicolae Balcescu-Targusor-Cetatea Histria-Baia ( cazare )
Duminica:Baia-Capul Dolojman-Cetatea Enisala-Padurea Babadag-Slava Rusa-Macin-Braila-Slobozia-Bucuresti
 La Crama se degusta 5 soiuri de vin ( pe langa  explicatiile legate de soiuri ,productie,temperatura de servire etc )avem si platouri de gustari reci formate din :brânzeturi,mezeluri crud-uscate,masline si legume de sezon plus 0,5 l de apa carbo/plata.Pretul este de 80 de lei de persoana.
Vineri seara la Braila o sa mancam la restaurantul :Rezidenta Dutzu.O sa va trimit pe mail meniul urmând ca vineri dupa plecare sa-mi comunicati ce ati dori sa mancati pentru a face o centralizare pe care sa o transmit restaurantului pentru ca ei sa fie pregatiti si timpul de asteptare sa se micsoreze.
La Braila vom avea un ghid local care ne va insoti in oras si ne va indruma si povesti despre obiective si istoricul orasului.
Multumim pentru informatii Sel!
O intrebare : Cumva o estimare cam in jur la ce ora se ajunge duminica in Bucuresti la intoarcere?Stiu ca e greu de  spus de acum ora , dar macar asa orientativ :)
Ce nu te doboara te face mai puternic -  Nietzsche

Offline Lavy

• Full Member
  • Let's do it!
« Răspuns #77 : Miercuri, 12 Octombrie 2016, 10:11 »
Si, uite asa, s-a rezolvat de la sine si problema celor care au nevoie sa se intoarca in Braila. :)

Lavy, in general pe lista de transport se trece locul de imbarcare doar daca participantul se urca de pe traseu,  nu de la puncul de plecare :)

Nu o lua ca pe o critica, ci ca pe o simpla indicatie de la un membru mai vechi. Oricum, esti o draguta  :kissing: Imi plac grija, constiinciozitatea de a-ti insusi spiritul SC si prezenta ta activa pe topicul excursiei. Clar, ai potential de membru Singles Camp.
 *|* :thumbup:
Multumesc Wonderland pentru precizari !
O sa tin minte pe viitor :)

Offline SEL

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #78 : Miercuri, 12 Octombrie 2016, 14:40 »
Duminica seara se ajunge in Bucuresti pe la ora 20 aproximativ ( in acelasi loc de unde plecam )

Offline Lavy

• Full Member
  • Let's do it!
« Răspuns #79 : Miercuri, 12 Octombrie 2016, 14:44 »
Duminica seara se ajunge in Bucuresti pe la ora 20 aproximativ ( in acelasi loc de unde plecam )
Multumesc Sel!  :)
E bine de stiu!

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #80 : Miercuri, 12 Octombrie 2016, 20:08 »
Hello,
Ma adresez Violetei Leu ( Braila) ,
In cazul in care doresti sa te intalnesti cu grupul , vineri si deasemeni sa vii la cina , te rog frumos lasa-mi un mesaj cu datele tale de contact pe adresa mea de e-mail theo365@yahoo.com , sau sunandu-l pe SEL - 0722351482 

Offline Violeta_br

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #81 : Joi, 13 Octombrie 2016, 08:50 »
Buna Teo,

Ti-am trimis un e-mail. Aveam de gand sa il sun pe Sel, dar daca a aparut aceasta oportunitate am profitat de ea imediat. :-)
Da, doresc sa ma alatur grupului si o voi face dupa ora 16:30. Mi-ar face placere sa vizitez orasul (cine stie ce nouati voi descoperi?!?) :-),  si sa i-au cina cu voi.
Mai mult sunt super-incantata ca ne intoarcem prin Braila! Celelalte variante transformau intoarcerea acasa intr-o mica aventura.

Toate bune,

Violeta

Offline Lavy

• Full Member
  • Let's do it!
« Răspuns #82 : Joi, 13 Octombrie 2016, 13:06 »
Plecarea va fi vineri 14.102016 la ora 10 din fata MC Donalds Dristor-adresa-Soseaua Mihai Bravu nr 307, care se afla vis a vis de Dristor Kebap si in apropierea statiei de Metrou Dristor.Autocarul va fi parcat spre directia autostrazii A2 deoarece asta va fi directia de deplasare.Traseul va fi Bucuresti-Drajna-Slobozia-Braila.Vom ajunge la Lacul Sarat in jurul orei 14,dupa cazare,o mica plimbare prin statiune si eventual masa de pranz(cine doreste ) vom pleca in grup la Braila pentru vizitarea orasului si masa de pranz.Daca doreste cineva sa se urce in autocar pe traseu,va rog sa-mi comunicati !! Numarul masinii si telefonul soferului vor fi comunicate pe site in ziua premergatoare plecarii.
Sel, s-a aflat cumva numarul autocarului si telefonul soferului pentru miine dimineata?

Offline SEL

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #83 : Joi, 13 Octombrie 2016, 16:26 »
Numar inmatriculare autocar B294NEW iar telefon sofer Bogdan 0756070783...nu uitati sa va luati incaltaminte adecvata si de mers pe jos si ceva pt o eventuala ploaie.

Offline Violeta_br

• Newbie
  • *
« Răspuns #84 : Vineri, 14 Octombrie 2016, 08:39 »
Buna dimineatza tuturor!

Vremea e superba azi la Braila! Cam frig totusi. :-)

Calatorie placuta!

Violeta

Offline Lely

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #85 : Vineri, 14 Octombrie 2016, 09:04 »
Multumim, Violeta!

Offline Violeta_br

• Newbie
  • *
« Răspuns #86 : Duminică, 16 Octombrie 2016, 21:56 »
Pentru putin! Si ca sa monopolizez complet pagina aceasta, iata si albumul meu foto https://goo.gl/photos/HhVQesHjxcTFFVV89

Multumesc tuturor pentru weekend-ul placut, lui Sel pentru organizare si informatii, si responsabilui cu soarele ca ne-a dat o Sambata asa de frumoasa.

Sper ca ati ajuns cu bine in Bucuresti, ca cei care mai au de mers vor zbura pana acasa, si ca pozele pe care le-ati facut vor ajunge si la mine! :)

Seara placuta!

P.S. Am retinut sugestia lui Wonderland de a nu publica fotografii in care sa fie recognoscibile figuri fara acceptul pers resp si am procedat in consecinta.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #87 : Luni, 17 Octombrie 2016, 09:57 »
Stiu ca esti un foarte  bun reporter "de front", la Sinca ai surprins foarte bine totul.
Aici , ceea ce simt predominant este vantul,apa,vegetatia de stepa,orizontul,culorile toamnei, razele timide de soare...
Astept oamenii ! Glumesc,ma bucur ca a fost frumos !

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #88 : Luni, 17 Octombrie 2016, 13:11 »
P.S. Am retinut sugestia lui Wonderland de a nu publica fotografii in care sa fie recognoscibile figuri fara acceptul pers resp si am procedat in consecinta.

Nu era indicatia mea, ci a...regulamentului. :kissing: :thumbup:
Super imagini. Si se pare ca v-ati bucurat, in ciuda vantului. :strong:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Lavy

• Full Member
  • Let's do it!
« Răspuns #89 : Luni, 17 Octombrie 2016, 15:14 »
Salutare,
Proaspat intoarsa de pe drum :) si din excursie voi scrie si eu impresiile mele.
A fost o excursie superba, lucruri interesante de vazut si aici mii de multumiri organizatorilor.
A fost un grup minunat , distractiv cu care am ramas prieteni si cu care as mai pleca oricind in alte excursii.
Multumesc Sel pentru toate informatiile si detaliile oferite despre cele vizitate.
Multumesc si soferului microbuzului- Bogdan- care ne-a plimbat peste tot si ne-a adus cu bine inapoi .
Si ca final ...multumesc si vremii care vineri si simbata a tinut cu noi si ne-a lasat sa vedem toate obiectivele din plan ....mai putin duminica cind a tinut sa ne arate ca poate fi urata ...dar si asa a fost totul superb.
P.S .O sa postez poze ceva mai incolo, dupa ce le triez un pic :)