Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Descopera Dobrogea de Nord 14 - 16 octombrie 2016

<< < (13/23) > >>

cornelia-cristina:
buna ziua,
m-am inscris la aceasta excursie, sunt din Braila.Cum ma pot intoarce acasa din Dobrogea?
multumesc
cristina

Lavy:

--- Citat din: cornelia-cristina din Marți, 11 Octombrie 2016, 11:13 ---buna ziua,
m-am inscris la aceasta excursie, sunt din Braila.Cum ma pot intoarce acasa din Dobrogea?
multumesc
cristina

--- Terminare citat ---
Cristina , te-as ajuta cu placere dar din pacate nu stiu deloc zona .
Cel mai bine e sa vezi traseul din ziua de duminica ...si sa vezi ultimul obiectiv inainte sa plecam catre Bucuresti  si de acolo sa te uiti de trenuri sau autobuze catre Braila.
Poate intra Theo si te indruma ea...am inteles ca este din Braila.
O zi frumoasa.

theo365:

--- Citat din: wonderland din Luni, 05 Septembrie 2016, 07:53 ---Multumesc, theo. draguta si atenta ca  intotdeauna.  :kissing:
Inteleg ca pregatesti, ca si anul trecut, o primire calda in Braila a calatorilor din Singles Travel? ::)

De fapt, dupa ce am citit mai cu atentie programul, incep sa ma intreb mai degraba cu ce ma intorc acasa, dat fiind ca ultimul microbuz din Braila pleaca la ora 15.00, iar programul ultimei zile se intinde pana seara si  e pe traseul spre Bucuresti? :-\

--- Terminare citat ---

theo365:

--- Citat din: simona liliana din Luni, 05 Septembrie 2016, 08:26 ---buna
as vrea sa ma inscriu si eu ,cum procedez?sunt noua si imi doresc foarte mult sa descopar Dobrogea impreuna cu voi.
Lavi si eu sunt din Craiova,am masina si am putea sa ne deplasam impreuna oriunde in tara.multumesc si astept raspuns

--- Terminare citat ---

theo365:
 Ce pot sa spun,
Mai intai de toate , trebuie citit traseul excursiilor , cu foarte mare atentie , astfel incat sa stim f. bine de la bun inceput , cu ce plecam ,care este traseul exact , si evident cu ce ne intoarcem.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă