Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Descopera Dobrogea de Nord 14 - 16 octombrie 2016

<< < (2/23) > >>

wonderland:
Multumesc, theo. draguta si atenta ca  intotdeauna.  :kissing:
Inteleg ca pregatesti, ca si anul trecut, o primire calda in Braila a calatorilor din Singles Travel? ::)

De fapt, dupa ce am citit mai cu atentie programul, incep sa ma intreb mai degraba cu ce ma intorc acasa, dat fiind ca ultimul microbuz din Braila pleaca la ora 15.00, iar programul ultimei zile se intinde pana seara si  e pe traseul spre Bucuresti? :-\

simona liliana:
buna
as vrea sa ma inscriu si eu ,cum procedez?sunt noua si imi doresc foarte mult sa descopar Dobrogea impreuna cu voi.
Lavi si eu sunt din Craiova,am masina si am putea sa ne deplasam impreuna oriunde in tara.multumesc si astept raspuns

wonderland:
Ca de obicei, toate informatiile sunt in prezentarea excursiei, aici pe forum sau pe site.

--- Citat din: admin din Vineri, 08 Ianuarie 2016, 19:10 ---Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/descopera-dobrogea-de-nord-30-septembrie-2-octombrie-2016/
...................
Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, sunt verificate pt a ne asigura ca faceti parte din Singles Camp si apoi trasmise catre agentia Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Dupa inscriere veti primi un Email de rezervare de la agentie care contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. In situatia in care nu raspundeti agentiei se considera ca intre timp a aparut o schimbare, nu mai sunteti intersat(a) de actiunile noastre si veti fi radiat(a) din baza de date a Singles Camp.

--- Terminare citat ---

Deci, inscrierile se fac cu click pe http://www.singlescamp.ro/eveniment/descopera-dobrogea-de-nord-30-septembrie-2-octombrie-2016/
Rezervarea ferma inseamna si plata avansului la datele primite pe email dupa completarea formularului de rezervare. Succes! :coolsmiley:

simona liliana:
m am inscris.,sper sa mai fie locuri..multumesc
daca mai este cineva din Craiova ,astept mesaj ,poate mergem impreuna.

Lavy:
Buna Simona
Da mergem impreuna :).Ramine sa vedem poate mai s-au mai inscris si alte persoane din Craiova.Si oricum mai vorbim pina atunci.
Mai participi si la alte actiuni cu SC sau asta e prima la care participi?
O zi minunata!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă