Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Predeal. Muntii Baiului si Neamtului. 1 - 3 aprilie 2016

<< < (2/15) > >>

admin:
Ma plimbam ieri prin padurea Scrovistea, plin de bucuria primaverii...Un aer atat de placut, de cald, ciripitul acela dezmortit de pasarele, nebunia de culori de pe jos....Ce binecuvantare ca avem acest anotimp, cate explozie de fericire imprastie in mintile si inimile oamenilor...Atat ca pentru a-l simti cu adevarat trebuie sa fi in natura...Din spatele unui birou, cu nasul in calculator, n-ai cum sa gusti toata bucuria....

Haideti in natura, haideti sa ne bucuram de aer, de poteci, de primavara!

Nimeni nu poate sa invite la bucuria primaverii decat Vivaldi. E sambata si frumos afara...ascultati-l....

! No longer available

mirela123:
buna ziua la toata lumea.
intr-un final am reusit : da, pot sa spun cu toata convingerea....vin

in primul rand ii salut cu drag pe Gigi, Samiza, precum si pe cei vechi (cu care sper sa ma reintalnesc) si pe cei noi.

anunt acum clar: VIN DIN IASI cu masina . Daca mai sunt doritori pentru minunatul drum spre Predeal , cu tot dragul ii anunt ca sunt locuri disponibile.

Plecarea va fi vineri pe 01.04.2016 ora ...cred...6.00...destul de devreme, dar sa fim prezenti la timp pentru derularea intregului program.

o seara placuta.

Mirela

Bon Voyage:
Lista transport microbuz Bucuresti:
1.
2.
3.

Florin1968:
Pentru Mirela 123, ai mai gasit parteneri des drum ? Care e traseul tau spre Predeal ?

mirela123:
buna, Florin.

traseul meu este: Iasi - bacau - onesti - tg. secuiesc - pare cel mai scurt - 5h si 30 min.
din ce zona vii? putem improviza....
o zi frumoasa

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă