Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Predeal. Muntii Baiului si Neamtului. 1 - 3 aprilie 2016

<< < (7/15) > >>

mirela123:

buna dimineata.

la ora 6 plec din Iasi - la 8 sunt in Bacau - ma intalnesc cu Zambila in fata la Primaria Bacau (e ok?) si la 9-9.15 sper, in Onesti cu Florin in autogara.
daca sunt alte propuneri, cu drag.
o zi usoara , Mirela

genetic:
@Gigi: cate persoane sunt inscrise din Bucuresti? Vad ca la microbuz s-au abonat doar 2 (si inca o pers la intors). Eu as veni cu masina (cu inca cineva), deci as putea sa le iau eu si pe celelalte persoane care s-au inscris deja pt microbuz.

Florin1968:
Multumesc, Mirela, sper sa ne intilnim la ora 9, dupa mersul autobuzelor. Daca se schimba cumva ceva, eu am sa anunt aici, si am aceeasi rugaminte din partea voastra, ca eventual sa continui drumul pina l-a Brasov cu acelasi autobuz. O zi frumoasa!

admin:
O sa avem nevoie de microbuz acolo. Coboram intr-un loc din care trebuie sa fim preluati. Avem si traseul de Urlatoarea la Busteni, si de adus inapoi de la Trei Brazi....Microbuzul este comandat....O sa rog la fel ca in situatia de la Castel sa se sune di agentie sa ma lamuresc daca toata lumea a inteles modul de inscriere la microbuz. Sunt destul de multi noi la actiunile noastre si nu stiu daca toti au inteles exact cum ne pregatim de plecare... :)

Cred ca e vremea sa ne ocupam de ....vreme. M-am uitat pe meteo si asa arata in oras:

Camera live de la partia de schi este oprita, am vrut sa stiu cum e la Clabucetul Taurului. Am vorbit la Cabana Garbova. Sus este zapada, dar vremea e in incalzire este posibil sa mai gasim doar pete.... Recomandarea mea este sa aveti cu voi echipament de iarna. Adica ghete de munte izolante, sa nu lase sa patrunda apa in ele, parazapezi - in cazul in care dam de zapada sa nu va intre zapada in inacaltaminte, bluze termice (mai multe, nu un sau doua groase - astfel incat daca va e cald sa le dezbracati in sistem "ceapa"). Daca aveti crampoane sunt binevenite. Si o caciulita....

Se vede ca vom avea o vreme excelenta de drumetie, sper ca forecast-ul sa ramana asa. Traseul de sambata nu este greu, urcam cu telescaunul apoi un drum drept pana la Cabana Garbova, ramanem acolo la un ceai si o cafea apoi urcam un pic si pe urma coboram in Azuga.

Sa veniti veseli, cu chef de munte si de petrecere! 

mirela123:

multumim Gigi pentru informari. sunt foarte utile.
sa ne vedem cu drag.
Mirela

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă