Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii din Predeal. Muntii Baiului si Neamtului. 1 - 3 aprilie 2016

<< < (4/15) > >>

Florin1968:
Chiar? Bine, ne mai auzim !

zambila:
Buna,Mirela.Eu vin din Bacau.Crezi ca ai putea face cumva sa ma culegi si pe mine? Asta ar insemna pentru Florin sa vina el in Onesti,desigur.Daca hotarasti s-o iei prin Tecuci,eu ma descurc,am autobuz pana in Brasov si de acolo microbuz pana in Predeal.Am vrut doar sa stii ca mai ai "clienti" potentiali.O seara frumoasa.

Florin1968:
Buna dimineata. Chiar daca Mirela vine pina in Tecuci sa ma ia pe mine, apoi trebuie sa se intoarca inapoi spre Onesti, ca sa traverseze Oituzul. Este si drum prin Vrancea , destul de bun, din Focsani catre Tg. Secuiesc, dar unii il evita, are portiuni unde este cam izolat, in sensul ca poti ramine ore intregi fara sa treaca vreo masina.

mirela123:
buna ziua la toti.

mai asteptam si alte solicitari. fiaxam traseul final undeva pe data de 30 martie. e bine?

o zi ....mai putin ploioasa....

Violeta_br:

--- Citat din: Bon Voyage din Marți, 22 Martie 2016, 13:59 ---Lista transport microbuz Bucuresti:
1. Violeta
2.
3.

--- Terminare citat ---

Buna ziua tuturor,

Cum spuneam si mai sus, doresc un loc la microbuzul de Bucuresti, cu precizarea ca la intoarcere voi folosi trenul.
Daca lista de doritori este prea scurta, pot cauta altenrnative.

Multumesc!

Violeta

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă