Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016  (Citit de 54685 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dali

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
Re: Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016
« Răspuns #105 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 12:39 »
OK Simona, ne vedem acolo :)

Offline Vlad Vladutz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #106 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 15:22 »
As veni eu cu tine, tot din Timisoara sunt. Daca esti de acord, tinem legatura :) Mai e si Simona din Arad, poate e interesata sa mergem impreuna.

Cu placere Dali - am sa ii rog pe cei de la agentie sa iti dea nr meu de tel si asa tinem legatura

Offline Dali

• Newbie
  • *
« Răspuns #107 : Duminică, 13 Noiembrie 2016, 15:45 »
OK Vlad, multumesc.

Offline Vlad Vladutz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #108 : Marți, 15 Noiembrie 2016, 14:51 »
OK Vlad, multumesc.

Dali i-am lasat Samizei nr meu de tel deci il poti lua cu incredere de la ea (nu lucrez la serviciile secrete sau ceva de genu dar am o oarecare retinere sa il postez aici avand in vedere ca pot accesa forumul si cei care nu sunt membri) Ne auzim :)

Offline Dali

• Newbie
  • *
« Răspuns #109 : Marți, 15 Noiembrie 2016, 15:22 »
Dali i-am lasat Samizei nr meu de tel deci il poti lua cu incredere de la ea (nu lucrez la serviciile secrete sau ceva de genu dar am o oarecare retinere sa il postez aici avand in vedere ca pot accesa forumul si cei care nu sunt membri) Ne auzim :)

L-am primit. Te sun deseara (sper ca nu deranjez).

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #110 : Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 14:05 »
Ok...S-au strans in grupul de participanti aproape 60 de persoane, 40 cu cazare la Pensiunea Sibiel, 8 la Pensiunea Gentiana, 9 la Andrei. Si cereri vin in continuare...

Intai Doina la Sibiel, apoi Emil aici pe forum mi-au sadit ideea de a repeta acest eveniment in 16 - 18 decembrie. Cand am raspuns nu stiiam daca am locatia ocupata sau nu in acel week-end si daca lumea se va deplasa cu o saptamana inainte de Craciun...Am raspunsul la prima intrebare - da locatia este disponibila, la a doua...o sa vedem.

Astazi am sa transmit un Email celor 20 cu cazari in alte locatii decat Pensiunea Sibiel, cu propunerea de a se muta in week-end-ul 16 - 18 decembrie. Daca raspunsurile au sa fie aproape unanim pozitive, atunci o sa lansez inca o actiune pe 16 - 18 decembrie, pentru a completa locurile pana la 40.

Email-ul suna asa: 

Va transmit acest Email cu rugamintea sa-l cititi si sa-mi dati un raspuns in cursul zilei de astazi.
V-ati inscris la actiunea Prieteni noi de sarbatori http://www.singlescamp.ro/eveniment/prieteni-noi-de-sarbatori-4-6-decembrie-2015-pt-cei-noi-in-singles-camp/ cand locurile de cazare in Pensiunea Sibiel erau deja epuizate. Vi s-a comunicat din agentia posibilitatea de a fi cazati intr-o locatie apropiata si rezervarea s-a facut cu servicii de masa si entertainment la Pensiunea Sibiel si cu servicii de cazare la una dintre Pensiunile Andrei si Gentiana.

Sunteti in momentul de fata 20 de inscrisi cu servicii de cazare la celelalte pensiuni si primiti acum fiecare propunerea mea de a muta participarea in urmatoarea saptamana, 16 – 18 decembrie. Vreau si tin in mod deosebit sa va simtiti toti bine, comod si intim si pentru asta ideal este sa fiti cazati la Pensiunea Sibiel, acolo unde gazde suntem chiar noi.

Daca sunteti de acord cu aceasta mutare, va rog sa-mi comunicati azi. Daca nu, nici o problema, ramane exact asa cum s-a facut rezervare.
Daca raspunsurile voastre sunt masiv afirmative, o sa lanseze un eveniment identic, pe 16 – 18 decembrie, urmand sa redeschidem rezervarile pana ajungem la 40 de participanti".

Eu sunt plecat cateva ore, doar cand ma intorc incep transmiterea Email-urilor. Daca sunteti printre cei 20 puteti deja sa-mi raspundeti aici.

De asemenea daca mai sunt doritori de a participa la acest eveniment, dar pentru 16 - 18 decembrie, ma pot anunta Email: office@singlescamp.ro. Pana lansez pe site evenimentul, o sa deschid o lista...

Sper sa fie o veste buna pentru toti!

Offline oros valeriu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #111 : Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 19:07 »
buna seara.din Sibiu cum pot ajunge in sibiel?ma poate ghida cineva?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #112 : Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 19:19 »
Veleriu, intra pe site-ul www.sibiel.eu si acolo este descris traseul pana la pensiune.

Offline Viky

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #113 : Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 19:42 »
Buna Gigi,
Sunt printre cei care au cazare la alta pensiune.Eu nu cred ca va fi o problema daca dormim in alta parte si probabil ca toata lumea si-a organizat timpul in asa fel incit sa poata participa din 9 decembrie mai ales ca e perioada dinainte de sarbatori cea pe care o propui.Eu sunt de acord cu cazare in alta pensiune. Sper sa nu fie foarte departe de pensiunea voastra.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #114 : Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 20:01 »
Nu este departe, sunt 3-400 m.

Sa fiu foarte bine inteles, am vazut ca sunt cofuzii: evenimentul 9 - 11 se tine, nu e vorba de mutarea evenimentului...ci de posibilitatea de a veni in alta perioada cu cazare la Pensiunea Sibiel.

Cine nu doreste mutare, se merge asa cum am specificat in Email pe rezervarea facuta, perioada, locatie etc.

Offline Balaita Violeta

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 82
« Răspuns #115 : Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 20:40 »
Buna seara, eu sunt cazata la Sibiel si raman pt 9-11 dec.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #116 : Miercuri, 16 Noiembrie 2016, 21:06 »
Nu m-am refetit la cei care sunt cazati la Pensiunea Sibiel.

Offline oros valeriu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #117 : Joi, 17 Noiembrie 2016, 01:02 »
nu dispun de autoturism .daca puteti sa-mi spuneti cum ajung cu mijloace de transport in comun

Offline michaela.mami

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #118 : Joi, 17 Noiembrie 2016, 06:55 »
Nu este departe, sunt 3-400 m.

Sa fiu foarte bine inteles, am vazut ca sunt cofuzii: evenimentul 9 - 11 se tine, nu e vorba de mutarea evenimentului...ci de posibilitatea de a veni in alta perioada cu cazare la Pensiunea Sibiel.

Cine nu doreste mutare, se merge asa cum am specificat in Email pe rezervarea facuta, perioada, locatie etc.
eu mi-am programat zile de concediu pe per 8-13 , nu pot modifica.
:)

Offline Liliana Tudorache

• Full Member
  • Mesaje postate: 175
« Răspuns #119 : Joi, 17 Noiembrie 2016, 08:42 »
Eu doresc sa raman pt. 9-11 decembrie Multumesc