Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016  (Citit de 54679 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016
« Răspuns #75 : Sâmbătă, 22 Octombrie 2016, 21:49 »
Actiunea va avea cu siguranta loc in weekend, 9-11 decembrie asa cum apare si pe site.
Anul trecut a avut loc mai devreme, de aici eroarea.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #76 : Duminică, 23 Octombrie 2016, 08:37 »
walter, pentru situatii cand vrei sa evidentiezi un text dintr-o postare a altcuiva, foloseste butonul Citat/Quote si lasa doar textul la care faci referire.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline simo arad

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #77 : Duminică, 23 Octombrie 2016, 11:27 »
Buna Dali, eu vin din Arad dar inca nu stiu cand o sa plec spre Sibiu, joi sau vineri. Pastram legatura.

Offline Dali

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #78 : Duminică, 23 Octombrie 2016, 13:28 »
OK Simona din Arad :)

Offline michaela.mami

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #79 : Duminică, 23 Octombrie 2016, 15:24 »
Din Timisoara sau imprejurimi vine cineva?

da, din oradea as veni eu, dar trebuie intai sa vad cum rezolv la servici cu zilele libere.
:)

Offline Dali

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #80 : Duminică, 23 Octombrie 2016, 20:14 »
da, din oradea as veni eu, dar trebuie intai sa vad cum rezolv la servici cu zilele libere.

Intrebarea era pentru a vedea daca putem sa calatorim impreuna ... din Oradea via Timisoara e mai greu. Oricum sper sa poti veni si poate ne intalnim undeva pe drum :)

Offline michaela.mami

• Newbie
  • *
« Răspuns #81 : Marți, 25 Octombrie 2016, 23:42 »
PLS... daca renunta cineva, sunt prima pe lista de inlocuitori....

Offline IONICA DRINCA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #82 : Joi, 27 Octombrie 2016, 15:28 »
Mesaj ptr. michaela.mami
Buna,
Am o nelamurire, in legatura cu mesajul tau din 25 Oct., este vorba de lista ptr. transport (masina personala) sau ptr. a gasi un loc (femeie) de la cineva care nu mai poate sa mearga la Sibiel???
Scuze, ptr. intrebare, dar eu nu mai pot merge desi am platit avansul si ma gandeam sa profite altcineva de loc.
Merci!

Offline michaela.mami

• Newbie
  • *
« Răspuns #83 : Joi, 27 Octombrie 2016, 23:17 »
Mesaj ptr. michaela.mami
Buna,
Am o nelamurire, in legatura cu mesajul tau din 25 Oct., este vorba de lista ptr. transport (masina personala) sau ptr. a gasi un loc (femeie) de la cineva care nu mai poate sa mearga la Sibiel???
Scuze, ptr. intrebare, dar eu nu mai pot merge desi am platit avansul si ma gandeam sa profite altcineva de loc.
Merci!
Vreau sa merg la sibiel, iti preiau eu locul. Discuta ca avansul tau sa fie trecut pe numele meu si ti-l platesc... imi dai nr de cont si numele complet si dupa acceptul S.C. de modificare, ti-l trimit.

Offline IONICA DRINCA

• Newbie
  • *
« Răspuns #84 : Luni, 31 Octombrie 2016, 12:15 »
Buna,
Merci, Mihaela!
 Incerc cat mai repede sa iau legatura cu Samiza, sa se faca transferul.
Te rog, daca vrei sa-mi trimiti nr. de tel. la care te pot contacta, pe un mesaj la nr. de tel . 0751695950.  Mii de multumiri! Astept mesajul tau. Toate cele bune!

Offline oros valeriu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #85 : Luni, 31 Octombrie 2016, 12:46 »
buna .din hunedoara merge cineva?

Offline Silvalina

• Newbie
  • *
« Răspuns #86 : Marți, 01 Noiembrie 2016, 19:08 »
Bun? seara tuturor ?i bine v-am g?sit.
Eu sunt Alina,  sunt nou intrat? ?i sunt norocoas? c? am prins un loc la Sibiel 9-11 decembrie ?i de asemenea, sunt curioas? ?i ner?bd?toare s? am prieteni noi.  Am ratat îns?, întâlnirea bucure?tenilor despre care am citit mai sus.  Dar poate nu este prea târziu  :).....m?car telefonic s? intr?m  în contact.....?ti?i voi.....discu?ii despre transport ?i nu numai  :)
M-a? bucura, dragii mei din Bucure?ti, s? vorbim.
Num?rul meu: 0744794959

Offline Silvalina

• Newbie
  • *
« Răspuns #87 : Marți, 01 Noiembrie 2016, 19:14 »
Aha!
M-am prins cum sta treaba cu diacriticele.... :D

Offline ValiF

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 50
« Răspuns #88 : Marți, 01 Noiembrie 2016, 19:26 »
Buna seara Alina,
Bine ai venit! :)

Suntem mai multe persoane din Bucuresti care vom merge la Sibiel in perioada 9-11 decembrie. Cu privire la transport, o sa vedem daca se face lista pe forum pentru microbus cu plecare din Bucuresti mai aproape  de data evenimentului.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #89 : Marți, 01 Noiembrie 2016, 19:54 »
Da, chiar am discutat la Bran acest lucru, ca inainte de a pleca la Hajduszboszlo o sa deschid lista de transport. Va spun cum se procedeaza, dar intai tariful pe care-l solicita firma de transport. Impreuna cu cazarea soferului, costul de transport este 2.000 RON, pt un microbuz de 19 locuri. Suma se imparte la numarul de persoane care folosesc acest transport organizat. Exemplu: daca sunt 18 persoane, tariful/persoana este 2.000/18 = 111 RON, daca sunt doar 15 = 2000/15 = 133 RON/persoana.

Am incurajat intotdeauna transportul grupat, organizat, pentru ca da posibilitatea socializarii pe parcursul drumului. Ajungeti la destinatie odihniti, va cunoasteti deja intre voi. Incurajez si acum!

Lista de transport se formeaza prin adaugarea fiecaruia, in ordine.
Se ia cu copy/paste ULTIMA lista, si fiecare isi adauga numele si o initiala din prenume, astfel incat sa poata fi identificat.

Lista se formeaza DOAR aici pe forum, va rog mult nu ne sunati nici pe mine, nici agentia, nu ne trimiteti Email-uri pt a va adauga pe lista Tineti cont ca transportul pana la destinatie este ex-actiune ca avem si noi organizatorii un timp foarte limitat. Profilul de participant Singles Camp este de educatie peste medie, ori asta include in ziua de azi abilitatea de a folosi un calculator si de a intelege un program simplu de felul unui forum. Adaugarea pe o lista, pe acest tip de platforma nu trebuie sa ridice nici o problema unui participant Singles Camp, asta evident daca exista bunavointa si implicare.

Lista transport organizat cu microbuzul pe traseul: Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel:
1.
2.
3.