Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016

<< < (17/38) > >>

Dali:

--- Citat din: michaela.mami din Duminică, 23 Octombrie 2016, 15:24 ---da, din oradea as veni eu, dar trebuie intai sa vad cum rezolv la servici cu zilele libere.

--- Terminare citat ---

Intrebarea era pentru a vedea daca putem sa calatorim impreuna ... din Oradea via Timisoara e mai greu. Oricum sper sa poti veni si poate ne intalnim undeva pe drum :)

michaela.mami:
PLS... daca renunta cineva, sunt prima pe lista de inlocuitori....

IONICA DRINCA:
Mesaj ptr. michaela.mami
Buna,
Am o nelamurire, in legatura cu mesajul tau din 25 Oct., este vorba de lista ptr. transport (masina personala) sau ptr. a gasi un loc (femeie) de la cineva care nu mai poate sa mearga la Sibiel???
Scuze, ptr. intrebare, dar eu nu mai pot merge desi am platit avansul si ma gandeam sa profite altcineva de loc.
Merci!

michaela.mami:

--- Citat din: IONICA DRINCA din Joi, 27 Octombrie 2016, 15:28 ---Mesaj ptr. michaela.mami
Buna,
Am o nelamurire, in legatura cu mesajul tau din 25 Oct., este vorba de lista ptr. transport (masina personala) sau ptr. a gasi un loc (femeie) de la cineva care nu mai poate sa mearga la Sibiel???
Scuze, ptr. intrebare, dar eu nu mai pot merge desi am platit avansul si ma gandeam sa profite altcineva de loc.
Merci!

--- Terminare citat ---
Vreau sa merg la sibiel, iti preiau eu locul. Discuta ca avansul tau sa fie trecut pe numele meu si ti-l platesc... imi dai nr de cont si numele complet si dupa acceptul S.C. de modificare, ti-l trimit.

IONICA DRINCA:
Buna,
Merci, Mihaela!
 Incerc cat mai repede sa iau legatura cu Samiza, sa se faca transferul.
Te rog, daca vrei sa-mi trimiti nr. de tel. la care te pot contacta, pe un mesaj la nr. de tel . 0751695950.  Mii de multumiri! Astept mesajul tau. Toate cele bune!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă