Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016

<< < (8/38) > >>

CrissCriss:
Buna fetele,
O alta bucuresteanca aici, ma bag si eu la o iesire :)ziceti cand si unde.

Mireylle:
Buna CrissCriss,

Eu propun pentru vineri, dupa orele 15, 16, in functie si de programul vostru. Ce ziceti?

Viky:
Buna seara la toata lumea! Sint new , azi m-am inscris si incep sa ma familiarizez cu forumul, cu postarile, cu calendarul actiunilor.
As vrea sa intreb:pentru  aceasta excursie ma mai pot inscrie?

admin:
La Pensiunea Sibiel nu mai sunt locuri. La alte evenimente (Carnaval si Sarbatoarea Toamnei) mai inchiriem 1-3 pensiuni din sat pt a primi cat mai multa lume, aici insa e vorba de socializarea celor noi si tin mult sa interactionez cu toata lumea....Imi pare rau...

Mireylle:
Buna, Viky,

Eu am facut rezervarea abia ieri. Urmeaza sa trimit avansul maine sau poimaine cel tarziu.
Din ce am vazut eu, nu mai sunt locuri la Pensiunea Sibiel, motiv pentru care ceilalti (inclusiv eu) vom fi cazati la alte doua pensiuni din zona.

Asa ca intra pe pagina cu evenimentul din 9-11 decembrie, rezerva locul, apoi platesti avansul...si cred ca va fi ok. Diferenta de pret trebuie achitata  pana prin noiembrie, daca imi amintesc bine. Oricum, ai toate informatiile aici.  http://www.singlescamp.ro/eveniment/prieteni-noi-de-sarbatori-4-6-decembrie-2015-pt-cei-noi-in-singles-camp/.

Bafta!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă