Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016
lavinia:
Multumesc Radu. Am notat.
Aurora Radulescu:
Buna . La mine a intervenit o problema . Este cineva interesat sau cunoasteti pe cineva care ar fi interesat sa mearga in locul meu la Sibiel in acest week-end ?
Tel de contact 0744181855
Viky:
--- Citat din: michaela.mami din Marți, 06 Decembrie 2016, 22:20 ---ciao, Radu! Ne duci si pe noi? suntem 3.( sau 4)
--- Terminare citat ---
Buna michaela.mami,
Daca nu incapeti la Radu va pot duce eu, mai am 2 locuri.Sunt din Sibiu si ne putem intalni in Targul de Craciun ca am inteles ca vreti sa-l vizitati.
Telefonul meu 0755065106.
lavinia:
Buna Radu, eu ajung dupa 18.30 si vin direct la Sibiel.Ma preia cineva din Brasov
Seara frumoasa
admin:
Au ramas mai putin de 24 de ore pana la intalnirea cu voi...Mi-as fi dorit mult sa va intampin cu zapada, dar... :-[ A fost putina si ce a fost s-a topit. Acum e doar rece... ::) Dar ma gandesc ca incalzim noi atmosfera...
Totul e pregatit, carnati, slanina, tuica, ceapa, si alea - alea...Voie buna este, muzica de asemenea...
Sa va pregatiti de petrecere sa va odihniti bine si la noapte si pe ...drum, mai putin soferii bineinteles... :) O sa avem in fiecare seara DJ, iar duminica la 10 va asteapta un instructor de dans, unii poate l-ati mai intalnit pe Costi...Deci salsa, bachata si mai vedeti voi ce vreti sa invatati...
Sa va imbracati bine, e rece la Sibiel, dimineata si seara, minus bine...Ziua e mai bland, in jur de 5-6 grade...O sa stam si pe afara, cine vrea sa asiste la pregatirea purcelului, la tuica si vin fiert...Pomana porcului si balmosul il vom face la fel afara la ceaun, asa ca incaltaminte calduroasa, caciulita, haine groase...
Cu grupajele vad ca v-ati descurcat, imi pare bine ca v-ati obisnuit cu forumul si forma aceasta de comunicare online. :thumbup:
Drum bun, va asteptam cu drag, cu tuica, cu pita de casa...Cei care treceti prin centru in Sibiu, sa-mi povestiti si mie cum e Targul de Craciun, inca nu am ajuns acolo... ::) :-[ M-am cam dat la caldura, noroc cu voi ca ma mai scoateti pe afara! :flori: :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă