Da, mi-a placut si mie ca organizator si gazda mult...Chiar foarte mult...Cred ca s-a vazut.

E super sa dai de o gasca faina, pusa pe distractie, care nu e interesata decat sa petreaca, sa se distreze, sa-si incarce bateriile...Atunci toate elementele pe care le-ai gandit se leaga si cele de baza, la care s-a muncit mult ies in evidenta..Bravo gasca, nota 10!
Au fost trei zile pline, incepute cu palinca si afinata de bine venit, asortate cu pita de casa, slana, pastrama si jumeri...Continuate cu dans, rar am vazut sa se puna de la 18.00 lumea pe petrecut...Am mancat sorici, am baut tuica si vin fiert, ne-am plimbat in susul si josul raului, am ajuns si in sat la gospodaria lui nea Herta unde doamna ne-a primit cu un vin de casa de ala bun bun, fructos si cu un cascaval de casa delicios...Si doar ce ne ridicasem de la masa...
Sambata o noapte lunga cu dans si petrecere...Iar duminica dimineata lectii de salsa, bachata ...In ras, voie buna si cu multa multa prietenie...Sunt convins ca Sibielul a fost locul in care s-au nascut noi legaturi, noi amicitii...Si ca toti cei care au fost acolo au ramas cu amintirea unor zile faine, in Marginimea Sibiului, petrecute intr-un super grup!
Fotografiile si 2 filmulete de la lectiile de dans sunt pregatite, nu le pot insa trimite in seara aceasta, nu am lista de Email-uri din agentie. Dar maine promit ca o sa plece spre voi. Ce rugaminte si intelegere pentru cei noi, pentru ca cei noi, pt ca cei vechi stiu regula casei: nu postati nici aici pe forum, nici pe facebook fotografii cu participantii, fara acordul lor! Daca chiar va scapa o imagine pe care ati vrea sa o vada prietenii si in care apar cativa din grup, macar nu tag-uiti. Tin mult la intimitatea celor care sunt aici...Va multumesc...
Cateva fotografii, poate mai adaugati si voi din ce ati surprins:

Frigarui a la Pensiunea Sibiel

Music for you! Doi DJ au ajutat la atmosfera din fiecare seara! Iar jocul de lumini a dat si un cadru mai adecvat...

Asta a fost purcelul. L-am pregatit traditional, parlit cu paie, transat in fata celor care au vrut sa vada cum se face in Ardeal. apoi bucataresele s-au ocupat de carnati, caltabosi etc...

Prima data de la purcel am incercat soricele. Urechile si apoi de acolo unde pielea e cea mai fina...

Apoi s-au facut carnatii si caltabosii, s-a topit grasime pentru untura si jumeri. S-a fript carne si s-a bagat cu untura la borcan:

Haiosele Mihaelei...De-li-cioa-se!

Lumea nu stie cat de greu este sa faci caldura intr-un loc izolat...

La o cana de vin fiert!

La plimbare pe malul raului

Pomana porcului, ca doar asta a fost pretextul evenimentului nostru

Balmos, cea mai traditionala mancare ciobaneasca

Servirea balmosului si a pomanei porcului in restaurantul pensiunii
La nea Herta in gospodarie:

O cina usoara, din ceea ce a dat purcelul...

Momentul culminant al serii, tortul!

A plecat toata lumea, pensiunea e goala acum...Lumea de acolo insa nu se odihneste...Au inceput pregatirile pentru grupul de saptamana viitoare!