Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016
CrissCriss:
Ziua buna la toata lumea,
Eu zic sa mai asteptam un pic sa vedem cati bucuresteni ne strangem si sa vedem cum ne organizam sa plecam cu catel si purcel, pe tren sau minibus sub forma de gramada organizata sau ca sardelute prin masinute :). Oricum am observat dupa ce am tot intrat pe forum ca in unele actiuni s-au organizat transporturi cu microbuze din Bucuresti si cred ca ajutorul a venit din partea organizatorilor sau a firmei de turism, sau poate ma insel. Oricum o fi, taras-grapis, de ajuns acolo tot ajungem ca doar nu ne-am inscris degeaba :)
O zi placuta.
Julia:
Buna CrissCriss,
De acord cu tine :), ai dreptate... Cred ca sunt nerabdatoare :), din cauza programului de la serviciu nu am putut alege o actiune mai apropiata ca timp si abia astept :).
Seara frumoasa!
CrissCriss:
Hehe Iulia,
De acord cu tine cu nerabdarea, mi se parea o vesnicie pana in decembrie, asa ca am urmat un sfat citit undeva pe forum sa nu ma cramponez de actiunile dedicate celor noi si pt ca timpul mi-a permis, m-am mai inscris la o actiune prin noiembrie, sper sa fie de bun augur.
Seara frumoasa :)
Diana75:
Buna Violeta, sunt din Piatra Neamt si ar fi bine pentru mine daca am merge impreuna. Eu as vrea sa merg cu masina.Tu ce parere ai? Poate luam legatura. O seara buna tuturor.
Danutdaniel:
Sunt alegerile in week ala si nu mai pot veni din pacate. Of of ca mi doream asta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă