Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016

<< < (22/38) > >>

Dali:
OK Simona, ne vedem acolo :)

Vlad Vladutz:

--- Citat din: Dali din Duminică, 13 Noiembrie 2016, 08:38 ---As veni eu cu tine, tot din Timisoara sunt. Daca esti de acord, tinem legatura :) Mai e si Simona din Arad, poate e interesata sa mergem impreuna.

--- Terminare citat ---

Cu placere Dali - am sa ii rog pe cei de la agentie sa iti dea nr meu de tel si asa tinem legatura

Dali:
OK Vlad, multumesc.

Vlad Vladutz:

--- Citat din: Dali din Duminică, 13 Noiembrie 2016, 15:45 ---OK Vlad, multumesc.

--- Terminare citat ---

Dali i-am lasat Samizei nr meu de tel deci il poti lua cu incredere de la ea (nu lucrez la serviciile secrete sau ceva de genu dar am o oarecare retinere sa il postez aici avand in vedere ca pot accesa forumul si cei care nu sunt membri) Ne auzim :)

Dali:

--- Citat din: Vlad Vladutz din Marți, 15 Noiembrie 2016, 14:51 ---Dali i-am lasat Samizei nr meu de tel deci il poti lua cu incredere de la ea (nu lucrez la serviciile secrete sau ceva de genu dar am o oarecare retinere sa il postez aici avand in vedere ca pot accesa forumul si cei care nu sunt membri) Ne auzim :)

--- Terminare citat ---

L-am primit. Te sun deseara (sper ca nu deranjez).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă