Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 9 - 11 decembrie 2016
michaela.mami:
--- Citat din: IONICA DRINCA din Luni, 07 Noiembrie 2016, 14:43 ---Mesaj pentru michaela.mami,
Am vorbit la agentie si procedura este urmatoarea: cea ineresata ptr. vacanta pune in contul celei care renunta suma deja depusa (200 RON) si apoi se transmite la S.C. datele de contact (Nume si Prenume, Nr. telefon, ....) ale persoanei care a preluat locul. Te rog, suna-ma (0751695950)daca mai esti interesata, sa pot sa-ti dau datele de la cont. Deja, pe forum, mai intreaba o alta Doamna daca mai este un loc. Toate cele bune, tuturor!
--- Terminare citat ---
Scuze pentru intarziere, bineânteles ca sunt interesata. ti-am scris un sms. Multumesc!Ramane sa ne auzim azi la tel.
Vlad Vladutz:
Buna tuturor eu voi veni cu masina din Timisoara deci mai pot lua pe cineva daca e nevoie. Va salut pe toti si sper sa ne simtim de minune :dance:
michaela.mami:
--- Citat din: Vlad Vladutz din Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016, 21:03 ---Buna tuturor eu voi veni cu masina din Timisoara deci mai pot lua pe cineva daca e nevoie. Va salut pe toti si sper sa ne simtim de minune :dance:
--- Terminare citat ---
ma gandeam sa vin eu cu tine... dar nu mi-e bine... mi se dubleaza drumul. :( sorry. Vine cineva din Cluj,Turda, Huedin.... ?
Dali:
--- Citat din: Vlad Vladutz din Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016, 21:03 ---Buna tuturor eu voi veni cu masina din Timisoara deci mai pot lua pe cineva daca e nevoie. Va salut pe toti si sper sa ne simtim de minune :dance:
--- Terminare citat ---
As veni eu cu tine, tot din Timisoara sunt. Daca esti de acord, tinem legatura :) Mai e si Simona din Arad, poate e interesata sa mergem impreuna.
simo arad:
Dali eu o sa plec de joi pentru ca merg intai in Sibiu la mama. Ma bucur ca ai cu cine sa vi, ne vedem la Sibiel.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă