Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Herculane, Dunarea si Brancusi. 20 - 23 octombrie 2016

<< < (2/13) > >>

Amalia Batinas:
Buna tuturor.
Sunt noua in grup, imi place ce vad si tare ma tenteaza aceasta mini vacanta. Eu sunt din Cluj si vreau sa aflu daca exista participanti din zona care ma pot ajuta si pe mine cu transportul. Nu ma pot inscrie altfel.
Astept un semn si...multumesc!

noiembrie:
Si insotitorul de grup este...?

Miss Lia:
Tentant.... Dar daca intalnim o iarna vremelnica, cum o depasim?  :-\

florart:

--- Citat din: Miss Lia din Duminică, 14 August 2016, 22:17 ---Tentant.... Dar daca intalnim o iarna vremelnica, cum o depasim?  :-\

--- Terminare citat ---

Sper sa nu fie cazul dar, daca totusi sunt surprize meteo neplacute, incercam sa luam cu noi un strop de voie buna, o poezie, papucii de dans si costumul de baie pentru piscina. Mai mult nu stiu, dar cred ca The Big Boss va comanda vreme buna!http://forum.singlescamp.ro/Smileys/alive_smilies/smiley.gif

MonyMonique:
Bun? ziua!  :applause:
Sunt "new member", deci un pic timid?...pân? m? voi obi?nui cu "buc?t?ria" Singlescamp  :)
Tocmai m-am înscris pt aceast? excursie, având concediul în acea perioad?. Îmi plac tare mult excursiile, am vizitat mare parte din t?râmul natal, îns? aici nu am mai fost din copil?rie (deci nu se pune  ;D)
Am mici neclarit??i privind locul de întâlnire pt plecarea în excursie: va fi anun?at tot aici pe forum? Totul este foarte clar precizat, mai pu?in acest aspect  ::)
M-am înscris cu inten?ia clar? de a deveni un "client" fidel excursiilor organizate astfel, este cel mai frumos mod de a î?i face noi amici ?i de a socializa, fiind în natur?...
M? bucur c? exista?i ?i felicit?ri ini?iatorului acestei idei...benefice pentru cei singuri!!!  :thumbup:  :applause:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă