Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Herculane, Dunarea si Brancusi. 20 - 23 octombrie 2016

<< < (10/13) > >>

SEL:
Traseul autocarului este Bucuresti-Pitesti-Craiova-Turnu Severin-Gura Vaii ( unde este Muzeul Hidrocentralei Portile de Fier-sosire aprox 12.30 )-Baile Herculane-Hotel Afrodita Resort &Spa-adresa Str Complexelor nr 2-sosire aprox 14.00
Cu trenul din vestul tarii se poate ajunge la Baile Herculane sau Drobeta Turnu Severin....si trebuie sunat sa vedeti pe unde e grupul.Pentru ziua de duminica dimineata exista posibilitate de a merge la Timisoara sau Arad cu masina ( dar fara a mai merge cu grupul la TG Jiu si Horezu )
Pentru cei care vin cu trenul din zona Moldovei au posibilitatea sa fie luati de la Gara de Nord pana la Pacii de unde pleaca autocarul.
Nu uitati sa va luati haine pentru eventuale ploi si incaltaminte adecvata de mers pe munte.
De asemenea costumul de baie e necesar pentru cei care vor sa faca baie n apa termala.

wonderland:

--- Citat din: michaela.mami din Luni, 17 Octombrie 2016, 22:15 ---Iar daca nici cu domnul Dan nu se potriveste, am sa-mi scurtez excursia... am sa renunt la ziua de 23...si vine fiu-meu cu masina dupa mine la Herculane.

--- Terminare citat ---

Asa, ar putea veni fiul tau sa te ia de la Horezu/Tg Jiu :)

michaela.mami:

--- Citat din: wonderland din Marți, 18 Octombrie 2016, 13:53 ---Asa, ar putea veni fiul tau sa te ia de la Horezu/Tg Jiu :)

--- Terminare citat ---

nu-i totuna sa conduca 8 ore (cat e pana la herculane si inapoi) sau 12 ( pana la horezu si inapoi)

michaela.mami:

--- Citat din: SEL din Marți, 18 Octombrie 2016, 12:41 ---Traseul autocarului este Bucuresti-Pitesti-Craiova-Turnu Severin-Gura Vaii ( unde este Muzeul Hidrocentralei Portile de Fier-sosire aprox 12.30 )-Baile Herculane-Hotel Afrodita Resort &Spa-adresa Str Complexelor nr 2-sosire aprox 14.00
Cu trenul din vestul tarii se poate ajunge la Baile Herculane sau Drobeta Turnu Severin....si trebuie sunat sa vedeti pe unde e grupul.Pentru ziua de duminica dimineata exista posibilitate de a merge la Timisoara sau Arad cu masina ( dar fara a mai merge cu grupul la TG Jiu si Horezu )
Pentru cei care vin cu trenul din zona Moldovei au posibilitatea sa fie luati de la Gara de Nord pana la Pacii de unde pleaca autocarul.
Nu uitati sa va luati haine pentru eventuale ploi si incaltaminte adecvata de mers pe munte.
De asemenea costumul de baie e necesar pentru cei care vor sa faca baie n apa termala.

--- Terminare citat ---

Este cineva care merge duminica cu masina spre arad sau tm?

Tinu:
Re: Herculane, Dunarea si Brancusi. 20 - 23 octombrie 2016
Ť Reply #31 on: Today at 09:43 ť
1. Tania s urcare din Bucuresti, Pacii
2.Liliana Tudorache urcare din Bucuresti, Pacii
3.Monica T. urcare din Bucuresti, Pacii
4. Laura S. urcare din Bucuresti, Pacii
5. Simona V. urcare din Bucuresti, Pacii
5+1. (sau 7-1, oricum fara 6  >:D) Constantin P. Bucuresti, Pacii

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare