Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Herculane, Dunarea si Brancusi. 20 - 23 octombrie 2016
wonderland:
--- Citat din: SEL din Miercuri, 12 Octombrie 2016, 21:48 ---Nu se organizeaza transport organizat din Iasi.Se putea organiza doar daca erau multe persoane din zona Moldovei.
--- Terminare citat ---
Michaela, ia in calcul si probabilitatea ca aceeasi situatie sa fie valabila si pentru Timisoara. Daca nu sunt suficienti participanti, va trebui sa va organizati...individual sau in grupaje pe masini.
Cu siguranta, SEL sau Bon Voyage, vor oferi si o informatie avizata la intrebarea ta.
Succes!
admin:
Micaela, din Timisoara nu exista transport organizat. Doar din Bucuresti. Inca vestul nu are suficienti membri activi incat sa incepem si de acolo. Cei care vin din alte parti ale tarii decat Bucuresti se grupeaza aici pe forum.
michaela.mami:
--- Citat din: admin din Duminică, 16 Octombrie 2016, 10:05 ---Micaela, din Timisoara nu exista transport organizat. Doar din Bucuresti. Inca vestul nu are suficienti membri activi incat sa incepem si de acolo. Cei care vin din alte parti ale tarii decat Bucuresti se grupeaza aici pe forum.
--- Terminare citat ---
Ok,... deci...este cineva din vestul tarii care vine la aceasta activitate???
PS: si daca nu e nimeni, eu unde ma "lipesc" de grup?
wonderland:
--- Citat din: michaela.mami din Duminică, 16 Octombrie 2016, 15:35 ---PS: si daca nu e nimeni, eu unde ma "lipesc" de grup?
--- Terminare citat ---
Cred ca direct la Baile Herculane, Sau, daca nu vrei sa ratezi muzeul turbinelor, la Drobeta Turnu Severin, poate?! :-\ ::) :thumbup:
michaela.mami:
--- Citat din: wonderland din Duminică, 16 Octombrie 2016, 17:24 ---Cred ca direct la Baile Herculane, Sau, daca nu vrei sa ratezi muzeul turbinelor, la Drobeta Turnu Severin, poate?! :-\ ::) :thumbup:
--- Terminare citat ---
atunci la herculane, direct . La ce ora pot sa fac check-in?
si pana veniti voi, incalzesc apa din jacuzzi !!! :))
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă