Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Piatra Craiului 25 - 28 august 2016

<< < (12/16) > >>

Loredana_m:
Ok. Multumesc  :dance: . Trimit un mesaj cu nr meu. :yeah:r :dance:

Tery:
 Buna ziua, Lidia! Te rog frumos sa-mi spui daca pe lista de transport din Bucuresti a intervenit vreo modificare. Din cate am vazut aici sumtem sase persoane.
                 Multumesc !

Lory:
Bun? seara,.                                                                                           Îmbarcarea  din Bac?u r?mâne pentru ora 9,45  la Catedrala nou? din Bacau ( statia de autotuz) ?

wonderland:

--- Citat din: lidia.Iasi din Marți, 16 August 2016, 21:58 ---Incercam sa gasim cele mai bune solutii pentru transport. Situatia este urmatoarea:
 - din Sudul tarii sunt 7 persoane inscrise la aceasta actiune (6 din Bucuresti si 1 din Calarasi) si nu se poate organiza transport cu microbuzul, dar avem o oferta din partea lui Florin care are o masina cu 7 locuri in care ar putea sa incapa toata lumea.
 - din Moldova sunt 9 persoane (fara mine). Cu microbuz inchiriat ajungem la un cost de aprox 250 lei/pers. O varianta mai ieftina (aprox 100lei) ar fi sa mergem cu masina mea (6 +1) si inca o masina. Este cineva dispus sa mearga cu masina?
Loredana din Cluj, pe tine te putem lua din Brasov.
Tery, acum am vazut postarea ta. Daca nu mai ai loc in masina de Bucuresti, solutia ar fi sa vii la Brasov.

--- Terminare citat ---

lidia.Iasi:

--- Citat din: Tery din Marți, 23 August 2016, 18:34 --- Buna ziua, Lidia! Te rog frumos sa-mi spui daca pe lista de transport din Bucuresti a intervenit vreo modificare. Din cate am vazut aici sumtem sase persoane.
                 Multumesc !

--- Terminare citat ---
Tery, te va lua Florin care vine cu grupul din Bucuresti dar trebuie sa stabilesti cu el detaliile. Maine am sa iau de la agentie nr tau de telefon pentru a-ti trimite datele de contact ale lui Florin.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă