Autor Subiect: Ceahlaul la apus 16 - 19 iunie 2016  (Citit de 20384 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline arina musca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Ceahlaul la apus 16 - 19 iunie 2016
« Răspuns #45 : Duminică, 12 Iunie 2016, 23:30 »
Lidia, pozele sunt minunate. Abia astept sa ajungem  :)! Sper sa facem cat mai multe drumetii, sau mai bine zis, sper sa fim numai in drumetii toata excursia si sa avem timp frumos  ;) !

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 418
« Răspuns #46 : Luni, 13 Iunie 2016, 15:15 »
De miercuri se anunta vreme frumoasa, numai buna de drumetii. Sa nu uitati crema de protectie solara si sapca/palaria de soare (pe  platou nu avem umbra) si pelerina de ploaia

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #47 : Luni, 13 Iunie 2016, 18:47 »
Multumim , Lidia , era o mare panica ca vin vijelii.. :whistle:
Acum,"iubitori de drumetii" curaj , haideti sa vedem "Ceahlaul la apus "  ;), cu sau fara pantofiori de dans . :dance:

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
« Răspuns #48 : Luni, 13 Iunie 2016, 18:59 »
Draga Rodica, sunt utili si pantofiorii de dans. Este un club la hotel si se poate dansa toata noaptea. Iar muzica lui Gigi nu ne va lipsi pt ca a avut grija sa mi-o dea pe un stick! :)

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #49 : Luni, 13 Iunie 2016, 20:44 »
oo.. :applause: , perfect mai ales ca  am inteles ca vor fi prezente si o parte din "Fetele de la Capalna ", varianta Singles Maramures 2015. *|*

In concluzie,  peste recomandarile tehnice,  nu uitati pantofioari de dans , rucsacele cu voie buna si doar de noi depinde sa petrecem 3 zile de vis :dance: :dance:

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #50 : Luni, 13 Iunie 2016, 22:18 »
oo.. :applause: , perfect mai ales ca  am inteles ca vor fi prezente si o parte din "Fetele de la Capalna ", varianta Singles Maramures 2015. *|*

In concluzie,  peste recomandarile tehnice,  nu uitati "pantofiorii de dans" , "rucsacele cu voie buna" si doar de noi depinde sa petrecem 3 zile de vis :dance: :dance:

Offline Tania S.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #51 : Marți, 14 Iunie 2016, 09:30 »
Avem vreo veste despre transportul cu microbuzul din Bucuresti?Multumesc.

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
« Răspuns #52 : Marți, 14 Iunie 2016, 09:45 »
O sa anunte Samiza astazi care sunt variantele de transport

Offline trv_dan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #53 : Marți, 14 Iunie 2016, 22:21 »
Salut. Eu vin cu masina din Cluj pe ruta Reghin-Toplita si am loc daca este vreun doritor.

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
« Răspuns #54 : Luni, 20 Iunie 2016, 21:36 »
Draga Lidia, multumim pentru tot : organizare, program diversificat, informatii pe traseele parcurse, etc.... M-am bucurat de locurile deosebite pe care le-am vazut si de oamenii minunati cu care am petrecut.   :kissing:

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #55 : Marți, 21 Iunie 2016, 00:41 »
   Felicitari Gigi , ai gasit un inlociutor minuat, cam toti eram un pic sceptici in privinta noului insotitor de grup , Lidia este  un om minuntat, iubeste muntele si oamenii.. si ca de obicei si aceasta actiune a fost superba. ;) cazare superba ,  munte , istorie , religie ,oameni deosebiti  :applause: Mult succes Lidia!
   Multumesc tuturor penru zilele frumoase petrecute impreuna, multumesc pentru “amabilitatile si rabdarea de la urcarea pe Ceahlau …
   Am ratat 2 obiective , asa ca o sa trebuiasca sa ma intorc in Ceahlau.
   Felicitari tuturor”dansatorilor “, cred ca n-a lipsit nimeni de pe ring si chiar daca muzica nu s-a ridicat la inaltimea cerintelor , o mica problema tehnica ,  imaginatia dansatorilor si a insotitorului de grup, veselia si voia buna au fost la mare inaltime

Astept cu drag fotografiile pentru a retrai momentele petrecute impruna . nu uitati de concursul foto , sa vad ce aleg din cele 12 fotografii pe care le-am facut eu .  :D

Lidia am uitat sa cumpar carticica despre Palatul Cnejilor.

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
« Răspuns #56 : Marți, 21 Iunie 2016, 17:01 »
Multumesc pentru cuvintele frumoase  :)
Ati fost un grup minunat si ma bucur mult ca aceasta prima iesire in Ceahlau a fost asa faina. Sper sa mai urmeze si altele pentru ca este o zona care merita cunoscuta.
Rodica draga, oricum trebuie sa mai vii pentru Duruitoarea asa ca iei atunci si cartea
Am facut o selectie a pozelor si mai jos este un link catre o mica parte dintre ele. Celelalte le-am facut arhiva si le trimit pe mail
https://photos.google.com/u/1/album/AF1QipNiYFt_r9roe0V0l3CUdoK6vsFqVJ3pRcV6zF0e

Offline costelus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #57 : Marți, 21 Iunie 2016, 19:31 »
A fost frumos, cu oameni minunati si locuri frumoase. Multumim Lidia,multumim Singlecamp

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #58 : Miercuri, 22 Iunie 2016, 04:48 »
Nu stiu de ce, ma bucur de parca as fi fost si eu acolo, cu voi. Ma bucur pentru ca Ceahlaul merita cunoscut, cucerit si iubit. Intamplator stiu cum Lidia poate trezi dragostea de Ceahlau, de munte in general. Ma bucur si va apreciez pe  voi, cei care v-ati incumetat sa veniti de departe sau de mai aproape sa va lasati cuceriti de farmecul zonei.   :thumbup:
V-ati gandit ca veti ramane pentru totdeauna primii care au participat la prima (exp)editie SC in Ceahlau?! ;D :thumbup: :dance: :strong:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #59 : Miercuri, 22 Iunie 2016, 22:48 »
Multumesc din" tot sufletelul ' :smitten: pentru fotografii. sunt grozave si chiar am constatat ca toti eram bine, :dance: dupa tot efortul depus , bine ma refer la" una lume"  ;D .
Care mai decare mai caprioara ... ;).. dar nimeni nu l-a intrecut pe Costelus, nu am avut inspiratia sa-l filmam cand i sa- dat unda verde , cine l-a vazut la coborare stie ce vreau sa spun  :D
Gabi,  colajul este superb ,felicitari,  ar fi grozav sa-l postezi , sa se bucure si alti de minunatiile pe care le-am vazut noi, desi nu traiesti aceleasi sentimente privind, ca atunci cand esti un punctulet mic pe Ceahlau  :thumbup: