Autor Subiect: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 05 - 07 august 2016  (Citit de 31576 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 05 - 07 august 2016
« Răspuns #75 : Miercuri, 03 August 2016, 20:57 »
Semne bune,  prognoza are!  :thumbup:  :strong:

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Online lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 422
« Răspuns #76 : Miercuri, 03 August 2016, 21:34 »
Multumim pentru prognoza  8) Asa sa fie!
La altitudinea la care vom face traseul de sambata (intre 2034m la Balea Lac si 2494m Vf Capra) vremea se poate schimba in orice moment asa ca in afara de sapca si protectie solara, nu uitati bocancii, haina de ploaie si bluza termica!!
Maine vom afla si nr de telefon al soferului.si vom posta ora si locul de oprire pentru Ploiesti, Brasov si Fagaras.

Eu si grupul de pe ruta Iasi vom ajunge in jur de ora 12.oo la Cabana Balea Cascada. Vom pleca pe traseu dupa ce ne cazam si luam un pranz rapid, deci in jur de ora 14.00.

Precizez aici si opririle de pe ruta Iasi-Balea Cascada
Iasi - 04.30 Parcare Billa Gara
Bacau - 06.30 Gara
Onesti - 07.45 Benzinaria Mol, Calea Marasesti
Va rog sa nu aveti bagaje voluminoase pentru ca trebuie sa le punem intr-un portbagaj extern de plafon

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13834
« Răspuns #77 : Joi, 04 August 2016, 08:48 »
Pentru cei care pleaca din Bucuresti si traseul spre Balea Cascada: soferul se numeste Sorin, el va avea lista de imbarcare (cu insotitorul de grup va veti intalni doar la cabana Balea). Numarul lui de telefon este  0748/111960. Microbuzul cu care se pleaca are numarul B-384 NEW, are culoarea alba.

Locul si ora de plecare sunt cele comunicate deja pe forum si site: 6:00, statia de benzina Agip Pacii (Bulevardul Iuliu Maniu). Pentru a evita situatia neplacuta de a face pe ceilalti sa astepte, va rog sa va luati o marja de timp de rezerva astfel incat sa ajungeti cu 10 minute inainte de ora 6.00. NU RASPUNDEM DE MODUL IN CARE ISI REORGANIZEAZA TRANSPORTUL PANA LA BALEA CEI CARE INTARZIE. FARA SUPARARE TREBUIE SA SE INTELEAGA CA NU SE POT ASTEPTA INTARZIATII, PROGRAMUL ZILEI ESTE STRANS SI POATE FI AFECTAT DACA SE PLEACA MAI TARZIU.

Offline Sandral

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #78 : Joi, 04 August 2016, 09:41 »
Ne puteti spune adresa exacta a benzinariei (este Iuliu Maniu Nr. 194?)?
Este un Agip transformat in benzinarie Mol?

Multumesc

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #79 : Joi, 04 August 2016, 09:59 »
Exact, este benzinarie MOL acum. E locul obisnuit de plecare a excursiilor noastre. Numarul nu-l stiu exact, reper este statia de metrou Pacii aflata langa statie.

Offline Sandral

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #80 : Joi, 04 August 2016, 14:30 »
Multumesc pentru precizare.
Asa este cand esti new entry...

Offline abilica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #81 : Joi, 04 August 2016, 15:40 »
Multumesc pentru precizare.
Asa este cand esti new entry...

Da, asa este, eu am cautat si pe gogle map
Multumim mult pentru precizari si pentru drumetia organizata
Sa ne intalnim/ cunoastem cu bine si sa avem zile frumoase si vesele
Eu ard de nerabdare, cred ca la noapte nici nu voi dormi, de teama sa nu intarzi sau sa uit ceva
Transfagarasanu si Balea le visez inca din copilarie
Uite ca abia  acum ajung....bine si asa!

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #82 : Duminică, 07 August 2016, 18:40 »
Racoarea Fagarasilor - imagini din prima zi pe Transfagarasan

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #83 : Duminică, 07 August 2016, 20:50 »
Priveam ieri afara si ma gandeam la ce bine este acolo sus.... :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #84 : Luni, 08 August 2016, 10:29 »
Da, admin, foarte bine si racoare a fost acolo sus! :)

Krondia, te salut! Ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa. Se pare ca n-am apucat sa ne luam ramas bun.
Am sa iau exemplul tau si am sa postez cateva imagini din prima zi. Stiu ca multi dintre voi aveti fotografii mult mai bune, asa ca  abia astept sa gasiti un ragaz sa postati.

O concluzie personala a acestei excursii ar fi ca intalnirile din SC sunt un prilej rar de a gasi la un loc atatia oameni deosebiti. Fiecare  in parte interesant prin felul de a fi, de a gandi, prin preocupari sau poveste de viata. Da, SC-ul aduna oameni care au ceva de spus, de la care ai ceva de invatat, ceva de admirat, care te uimesc, cu care te amuzi sau care te amuza, care te lasa cu sentimentul ca oamenii sunt diferiti, unici in felul lor.

Prima imagine, de la sosire, din parcarea Cabanei Cascada

Prima drumetie:

Pentru unii, chiar a fost prima drumetie montana, daca ne uitam la bocancii nou-nouti  :thumbup: Dar stiu sigur ca s-au bucurat de fiecare pas pe care l-au facut si de emotia acestei prime experiente montane.

Prima aparitie a telecabinei ne-a luat prin surprindere. Nimeni n-a apucat sa faca vreo fotografie. Macar cativa dintre noi au acum un portofoliu bogat de imagini cu telecabina :)

Urmele ghetarilor demult topiti. Evident, n-as fi stiut acest lucru, daca Lidia nu ar fi fost acolo sa ne dea si astfel de informatii, noua, celor mai putin cunoscatori :). O imagine care imi va ramane, alaturi de inca altele la fel de fascinante,  pe retina, pe creier, pe suflet...

Imagini de pe drumul de intoarcere spre cabana, pe sosea:

gif uploader

In sir indian pe  fermecatoarea scurtatura, un traseu nefolosit de prea multi se pare, dar care ofera o alternativa racoroasa si provocatoare, mult mai incitanta decat mersul pe sosea. Exceptie ultimii 10 metri  :faint: :2funny: (cei care au ales sa se abata de la finalul de traseu stiu si inteleg ce spun  :D) - dar berea ne-a facut sa stergem acea imagine si pastram doar placerea si bucuria. Nu-i asa?

Cam asta a fost prima zi, in imaginile luate de mine. Nu s-a dezlantuit petrecerea chiar din prima seara, multi dintre noi eram dupa zile grele de munca, dupa putine ore de somn sau incarcat de emotiile unei prime iesiri in SC, dar atmosfera a fost una relaxata, cu glume si povesti.  :thumbup:

Drept pentru care va salut pe toti si va invit sa completati cu noi impresii si imagini.

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Dragan Daniel Valentin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #85 : Luni, 08 August 2016, 19:09 »
Buna ziua!,va salut pe toti care ati fost in aceasta intalnire,chiar mi-a facut mare placere sa cunosc cateva persoane,cu totii ati fost niste persoane de nota 9 sau 10  :) .Sper sa ne mai vedem,sa fim plini de energie astfel incat sa putem face trasee din ce in ce mai grele.Nu am mai fost de foarte mult timp pe munte dar aceasta experienta a fost super frumoasa .Am sa pun si eu poze dar momentan nu am timp azi.  :yeah:

Offline Geoge Carmen

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #86 : Marți, 09 August 2016, 12:11 »
Va salut!
Pentru mine a fost o experienta foarte placuta. Nu mai fusesem de ceva vreme pe creste si de aceea am ezitat sa vin insa aerul si privelistea de vis a Fagarasului dar si faptul ca am fost in grup a meritat din plin.
Multumesc din suflet organizatorilor!
Si cateva amintiri...

• Newbie
  • *
« Răspuns #87 : Marți, 09 August 2016, 22:17 »
cateva poze

• Newbie
  • *
« Răspuns #88 : Marți, 09 August 2016, 22:23 »
scuze nu merge sa pun poze  >:(

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #89 : Marți, 09 August 2016, 22:43 »
Daniel, uite topicul cu tutorialul pentru postat imagini: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html
(a doua metoda e recomandata)