Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 05 - 07 august 2016
HelenS:
Multumesc!
ileana5:
Bun gasit! m-am trecut si eu in lista de Bucuresti.
Lista transport din Iasi ; traseu: Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Balea Cascada
1. Mioara L
2. Alis G
3.Daniela T - One?ti
4.
5.
6.
Completare lista microbuz Bucuresti; traseu: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada
1. Corina V.
2. Mihaela Barbuta
3. Anca Scanteie
4. Raluca T
5. Carmen G.
6.Cristina Georgescu
7.Dragan Daniel Valentin
8. Adriana P
9. Tinu
10. Nicoleta S
11. Marius S
12. Ileana I.
wonderland:
--- Citat din: HelenS din Marți, 26 Iulie 2016, 13:59 ---Buna! Am facut rezervare pentru Fagaras azi 26.07.2016, nu am vazut initial ca era pana pe 25.07.2016. Mai pot plati sa merg si eu ori sau inchis rezervarile? Daca primesc un raspuns in timp util fac plata si merg si eu, daca nu ramane pe data viitoare. Oricum ar fi multumesc!
--- Terminare citat ---
Desi, dupa cum a zis si noiembrie, pe site scrie ca nu mai sunt locuri disponibile. Dar, daca totusi formularul e activ si ai primit email cu datele de plata, atunci, cel mai bine ar fi sa scrii un email sau suni la agentie. Ai datele de contact aici: http://www.singlescamp.ro/contact/
Succes!
wonderland:
Gigi, multumim de urari. Desi, eu am sperat ca facem un popas in Sibiu sa te salutam...pe viu :kissing: Sa ai drum bun, vreme frumoasa si grup de oameni minunati!
admin:
Nu mai sunt locuri libere.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă