Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016

<< < (2/14) > >>

Ancutza:
Buna!Mi-ar place sa vin cu voi la Cozia, as avea doua intrebari: daca pot sa ma urc in microbuzul de Bucuresti din Pitesti, fiindca eu vin din Ploiesti si la ce ora este duminica plecarea spre casa.

lidia.Iasi:
Bun? Tymeea,
Eu voi veni cu grupul de pe ruta Iasi-C?lim?ne?ti. Dup? cum ai v?zut,  noi plecam cu o zi mai devreme, pe 4 mai, pentru ca este drumul mai lung. Probabil vom ajunge în jurul orei 13.00 în Bra?ov dar voi reveni cu toate detaliile când va fi tot grupul format.

DanielaCo:
Buna ziua,

As dori sa ma inscriu si eu pentru transport din Bucuresti.

Multumesc,
Daniela Cosma

admin:
Pentru toti cei inscrisi la transport: eu deschid acum lista, trec pe toti cei care au comunicat ca vor sa vina cu microbuzul, iar cei care doresc sa mearga dar nu au comunicat inca, sa continue inscrierile pe lista.

Ancutza imi cer scuze, abia acum am vazut intrebarea ta: in Pitesti se ajunge la plecarea spre Calimanesti la ora 9.30. Urcarea de la benzinaria Petrom de la sensul giratoriu iesire spre Bascov. Vei avea si numarul de telefon al soferului, ramai in contact cu el. Duminica de la Calimanesti o sa se plece dimineata, la 9.30 cu check out si bagajele in microbuz. Se pleaca mai intai in directia Sibiu, la 10 km de Cozia si veti avea o plimbare pana la Cascada Lotrisor si sa vedeti urmele coloniei de castori. Dureaza cca 2 ore. Deci la 12.00 areciez eu ca va fi plecare spre Bucuresti.

admin:
Numarul auto si cel al soferului vor fi comunicate aici pe forum cu cateva zile inainte de plecare.

Lista transport Bucuresti:
1. Ligia G
2. Cosma D

Lista transport Iasi:
1. M. Stroe - urcare din Brasov

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă